Ο Άρης είδε το μεγάλο πρόβλημα στα φιλικά και πρέπει να το λύσει άμεσα
i

© Intime

Ο Άρης είδε το μεγάλο πρόβλημα στα φιλικά και πρέπει να το λύσει άμεσα

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 22:41 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 11.08.2024

Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Άρη και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα πρέπει να λυθεί άμεσα για να κάνει την αρχή που θέλει στη νέα σεζόν.

Δεν υπήρχε χειρότερος τρόπος για να ολοκληρωθούν τα φιλικά προετοιμασίας για τον Άρη. Και δεν είναι η ήττα από τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» που κάνει πολύ άσχημο το φινάλε της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, αλλά η εικόνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία συνολικά στα πέντε φιλικά που έδωσε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά χθες ήταν το αποκορύφωμα.

Και χθες δεν ήταν ένα οποιοδήποτε φιλικό, αλλά η πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης των «κιτρινόμαυρων» για τη σεζόν 2024-2025. Αυτή κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αυτό είναι που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό τόσο στον κόσμο όσο -λογικά- και στους ανθρώπους της ομάδας.

Βέβαια, αυτή τη σημασία έχουν κιόλας τα φιλικά παιχνίδια. Να αναδεικνύονται θετικά και αρνητικά στοιχεία, προκειμένου να ξέρει ένας προπονητής τι πρέπει να κρατήσει και τι να διορθώσει. Και στην περίπτωση του Άρη, ένα από αυτά που πρέπει να διορθωθούν το συντομότερο δυνατό βγάζει... μάτι.

Το πρόβλημα που χρίζει άμεσης λύσης για το 3/3!

Αν κάτι διαπιστώσαμε ξεκάθαρα από τις πέντε φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε ο Άρης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του είναι ότι τα βρίσκει... παλούκια όταν παίζει απέναντι σε ομάδες, οι οποίες παίζουν μαζικά πίσω και δεν του αφήνουν χώρους. Δυσκολεύεται πάρα πολύ να βρει τις λύσεις να... ξεκλειδώσει αυτές τις άμυνες και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Δεν είναι τυχαίο πως τα δύο από τα πέντε φιλικά που ο Άρης ήταν πολύ καλός και... χόρταινε το μάτι, ήταν αυτά κόντρα σε Άλκμααρ και Μπρέντα. Παρόλο που έχασε στο ένα. Είναι τα δύο φιλικά, στα οποία οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν χώρους και πήραν θετικό βαθμό στο δημιουργικό κομμάτι. Στα άλλα τρία φιλικά, που η ομάδα έπαιξε κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους και είχε εκείνος τον πρώτο λόγο και την μπάλα στα πόδια του, αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα.

Και αυτό είναι κάτι το οποίο ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του πρέπει να λύσουν άμεσα, διότι στα περισσότερα ματς τη φετινή σεζόν θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση. Και ειδικά σε αυτά τα πρώτα τρία παιχνίδια της χρονιάς με Ατρόμητο και Πανσερραϊκό εκτός και Astera Aktor εντός, όπου ο στόχος είναι το 3/3, ώστε να πάει ήρεμος στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!