Αρης: Εξαντλεί τα περιθώρια για Μενσά

Φωτ. IMAGO

Αρης: Εξαντλεί τα περιθώρια για Μενσά

Αλέξης Σαββόπουλος 10:45 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 17.08.2024

Ατυπη διορία ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στον 29χρονο Γκανέζο να μείνει ελεύθερος. Που ποντάρει ο Αρης και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης που χειρίζεται την περίπτωσή του.

Σε διακαή πόθο του Αρη και του Θόδωρου Καρυπίδη προσωπικά εξελίσσεται ο Μπερνάρ Μενσά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος με το πλούσιο βιογραφικό, εκτιμάται από τον ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και το τεχνικό τιμ ως ο παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο όλη την ομάδα και να συνδέσει με τον καλύτερο τρόπο την μεσαία με την επιθετική γραμμή αφού είναι παίκτης που πατάει περιοχή και απειλεί (διόλου τυχαία τα 14 γκολ περσι με την Αλ Ταί).

Είναι όμως και μια δύσκολη περίπτωση αφού μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στη 2η κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τη Saudi Pro League που χρηματοδοτεί την πλειοψηφία των ομάδων, ώστε να έρθει στον Αρη. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος ο Καρυπίδης ποντάροντας στην προσωπικη σχέση που έχει… χτίσει με τον παίκτη, ο οποίος στην παρούσα φάση φαίνεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και όχι να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όπως του έχει προταθεί από τον ατζέντη του.

Επίσημο: Στα «κίτρινα» ο Σίντκλεφ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:20 - 10.08.2024

Επίσημο: Στα «κίτρινα» ο Σίντκλεφ

Την απόκτηση του 19χρονου Σουηδού γκολκίπερ, Φιλίπ Σίντκλεφ ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8) ο Άρης. Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «κίτρινους».

Ο παίκτης έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον Αρη που έχει την πρόθεση όμως να τον περιμένει ως τις αρχές της άλλης εβδομάδας αφού η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξέρουν αν μπορεί να γίνει αυτή η μεγάλη μεταγραφή ή θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!