Άρης: Εξετάζει τον Τζόναθαν Σίλβα

Τζόναθαν Σίλβα

i

© IMAGO / Alterphotos

Άρης: Εξετάζει τον Τζόναθαν Σίλβα

Αλέξης Σαββόπουλος 23:00 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 25.06.2024

Ο αργεντινός αριστερός μπακ με ιταλικό διαβατήριο παίκτης της Χεταφε είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Αρη.

Λίγες μέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, ο Αρης έχει αρκετά ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα και έχει στοχεύσει σε αρκετούς παίκτες, κυρίως από την Ισπανική αγορά όπως έγραψε το Sportal. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται είναι του αριστερού μπακ Τζόναθαν Σίλβα της Χετάφε που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμπαθέτε της δεύτερης κατηγορίας του Ισπανικού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας 29 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και τρία γκολ.

Ο Σίλβα έχει ιταλικό διαβατήριο, δεν υπολογίζεται από την Χετάφε με την οποία έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και ο Αρης του έχει καταθέσει πρόταση. Ο Σίλνα σε ηλικία μόλις των 20 ετών το γέννημα-θρέμα της Εστουδιάντες, πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για χάρη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για να επιστρέψει στην χώρα του την σεζόν 2015/16 για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Ρόμα, για να παίξει από το 2018 σερί στην Ισπανία, αρχικά για την Λεγκανές, στη συνέχεια στην Χετάφε και πριν την Αλμπαθέτε, ήταν στη Γρανάδα.

Είναι διεθνής με την U21 της «μπλανκοσελέστε», έχοντας μέχρι στιγμής ένα πρωτάθλημα Αργεντινής με την Μπόκα και ένα Κύπελλο Πορτογαλίας με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ το 2023 κατέκτησε τον τίτλο στη La Liga 2 ως παίκτης της Γρανάδα.