Αρης: Εκτός με ίωση ο Φαμπιάνο
i

Φαμπιάνο@intime

Αρης: Εκτός με ίωση ο Φαμπιάνο

Αλέξης Σαββόπουλος 15:10 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 22.10.2024

Απών απο την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας ο βραζιλιάνος αμυντικός. Κανονικά όλοι οι υπόλοιποι στη διάθεση του Μάντζιου.

Με ένα πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη μετά τη νίκη επι της Athens Kalithea και το ρεπό της Δευτέρας για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση αλλά επειδή είναι ακόμη αρκετά νωρίς η λογική λέει ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (27/10, 18:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο Τετέ είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού» - Η ατάκα για τον Άρη και το προσεχές παιχνίδι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:16 - 21.10.2024

Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο Τετέ είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού» - Η ατάκα για τον Άρη και το προσεχές παιχνίδι

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο άσο του Παναθηναϊκού και τη δύσκολη νίκη επί του ΟΦΗ. Η ατάκα για τον πρωτοπόρο Άρη και το ματς στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, ασκήσεις συναρμογής και passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής μετάβασης και σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αφού δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).