Ο Άρης θέλει και Φερνάντες και Ζίνι για να δώσει τον Οντουμπάτζο στην ΑΕΚ

Ζίνι

i

©Intime

Ο Άρης θέλει και Φερνάντες και Ζίνι για να δώσει τον Οντουμπάτζο στην ΑΕΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 08:57 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 12.07.2024

Μαζί με τον Ισπανό εξτρέμ, ο Αρης βάζει στο τραπέζι και τον 22χρονο Ανγκολέζο επιθετικό στο τραπέζι με τη μορφή δανεισμού αλλά και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο αποτελεί διακαή πόθο του Αλμέιδα και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Ειδικά με την της ΑΕΚ από την Ολλανδία δεν αποκλείεται οι επαφές των δυο πλευρών θα ενταθούν ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση. Στα πλαίσια των συζητήσεων, ο Άρης βάζει στο τραπέζι και τον νεαρό Ζίνι της ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή που πλην του Μορόν, του οποίου παραμείνει ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής, είναι.. ορφανή από λύσεις. Ο 22χρονος από την Ανγκόλα είναι πιθανό να έρθει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο αλλά να μπει και ρήτρα αγοράς.

Ο Αμπροσίνι Αντόνιο Καμπάσα όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην πατρίδα του. Ο Ζίνι είναι κλασικό φορ (1.81 ύψος) και συνδυάζει εκτελεστική δεινότητα, ταχύτητα, αλλά και τεχνική. Η κυριότερη θέση του νεαρού παίκτη είναι αυτή του καθαρού φορ, αλλά μπορεί να παίξει και στα αριστερά εξτρέμ, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Ο Ζίνι εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού και με δικαίωμα αγοράς το οποίο ενεργοποιήθηκε και ο νεαρός υπέγραψε ως το 2028. Αρχικά αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Β (15 συμμ- 3 γκολ) αλλά έχει αγωνιστεί και 13 φορές με την 1η ομάδα.

Στην πατρίδα του και στην Πριμέιρο Ντ’ Αγκόστο ο Ζίνι έστειλε 12 φορές την μπάλα στο πλεκτό σε 25 αναμετρήσεις. Μάλιστα, τη σεζόν 20220-2021, ο 20χρονος επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ της (11 τέρματα). Αποτελεί και βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Ανγκόλας, μετρώντας μάλιστα και 5 γκολ σε 15 αναμετρήσεις.

undefined

Κάτι αντίστοιχο, όπως έγραψε το Sportal θα συμβεί και με τον Πάολο Φερνάντες εφόσον δεν είναι στο πλάνο του Αλμέιδα.