Εκτός Βικελίδης διά βίου ο οπαδός που πέταξε το καρεκλάκι στο Περιστέρι – «Ένας ανόητος ήταν αρκετός»

Εκτός Βικελίδης διά βίου ο οπαδός που πέταξε το καρεκλάκι στο Περιστέρι – «Ένας ανόητος ήταν αρκετός»

Αλέξης Σαββόπουλος 21:41 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 20.08.2024

Η ΠΑΕ Άρης θα εντοπίσει και θ’ απαγορεύσει δια βίου την είσοδο στο Κλεάνθης Βικελίδης στον οπαδό που προκάλεσε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης μετά την τιμωρία της έδρας για μια αγωνιστική από τη ΔΕΑΒ για ρίψη ενός καθίσματος στο ταρτάν του σταδίου του Περιστερίου.

Με απόφασή της και με ανακοίνωση που εξέδωσε θα εντοπίσει και θα απαγορεύσει για παραδειγματισμό τον φίλαθλο που με τη ρίψη του καθίσματος στο Περιστέρι προκάλεσε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Δυστυχώς ένας ανόητος φίλαθλος ήταν αρκετός για να επισκιάσει την καθ’ όλα άψογη και υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά των φιλάθλων μας στο Περιστέρι.

Εξαιτίας αυτού του ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδό μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πράξει τα δέοντα για να εντοπιστεί και να του απαγορευτεί η δια βίου είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 24/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση.

Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 19.08.2024

Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν

Το κρίσιμο τελευταίο 20ήμερο για τη Σαουδική Αραβία, η καθημερινή διαχείριση του Ισπανού από τον Μάντζιο και στο… βάθος η πρόθεση κατάθεσης πρότασης ανανέωσης του Άρη για ακόμη τρία χρόνια με ένα εκατ. ετησίως.

Φίλαθλός της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18/8/2024, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου κάθισμα που αποκόλλησε από την κερκίδα του γηπέδου, πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!