Άρης: Ελπίδες για Φαμπιάνο -Πάει Παλέ η ποδοσφαιρική ομάδα
i

Φαμπιάνο@intime

Άρης: Ελπίδες για Φαμπιάνο -Πάει Παλέ η ποδοσφαιρική ομάδα

Αλέξης Σαββόπουλος 15:14 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 02.10.2024

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει όπως όλα δείχνουν με την Λαμία. Εκτός σίγουρα ο Μάγιο μετά τον Βέλεθ. Αύρα απο Παλέ παίρνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές.

Ο Αρης συνεχίζει τη σύντομη προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Λαμία και σε αυτή, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κανει την επιστροφή του ο Φαμπιάνο που είχε τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Βραζιλιάνος που αισθάνεται πολύ καλύτερα, έβγαλε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και λογικά, εφόσον βγάλει τις δυο τελευταίες προπονήσεις, δίχως πρόβλημα, θα είναι στην αποστολή του αγώνα με την Λαμία.

Με την απουσία του Βέλεθ, αυτή είναι μια ευχάριστη είδηση για τον Μάντζιο που θα έχει τουλάχιστον στον πάγκο, μια ακόμη επιλογή στους στόπερ, πλην Ρόουζ και Μπράμπετς. Εκτός θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Μάγιο που θα επιστρέψει πια μετά την διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Πριν από τον Σαββατιάτικο αγώνα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, θα πάρουν και μια μπασκετική γεύση σήμερα  αφού θα βρεθούν στον αποψινό (20:00) αγώνα της μπασκετικής ομάδας με την Τουρκ Τέλεκομ.