Άρης: Ελπίδες για Μόντσου, εκτός ο Μάγιο
i

Μόντσου@intime

Άρης: Ελπίδες για Μόντσου, εκτός ο Μάγιο

Αλέξης Σαββόπουλος 21:27 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 12.09.2024

Έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Ισπανός μέσος και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου. Νοκ άουτ ο Μάγιο.

Η συμμετοχή του Μόντσου Ροντρίγκεθ στο πρόγραμμα της προπόνησης που διεξήχθη σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, άφησε ένα παράθυρο αισιοδοξίας ότι ο Ισπανός θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Μόντσου που είχε ένα χτύπημα στο πόδι αλλά όχι κάτι σοβαρό, έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης και η λογική λέει ότι θα προλάβει τελικά να είναι στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα. Αντίθετα, ο έτερος Ισπανός, ο Ούγκο Μάγιο, συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητές του εξανεμίστηκαν.

Πλέον το ερώτημα για τον Μόντσου είναι αν προτιμηθεί από τον Έλληνα τεχνικό για την ενδεκάδα ή θα έρθει κάποια στιγμή από τον πάγκο. Σε αυτή την περίπτωση, δυο είναι οι παίκτες που διεκδικούν τη θέση του. Ο Νταρίντα που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ή ο Ζουλ που όμως δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό, μη έχον τας πάρει χρόνιο συμμετοχής ακόμη και λόγω τιμωρίας. Αμφίβολος για τον αγώνα στην Κρήτη είναι και ο Βέλεθ που επίσης έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν οι Άλβαρο Σαμόρα, Μιχάλης Παναγίδης και Φίλιπ Σίντκλεφ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα προπονηθούν το πρωί και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αντιδρούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη για το φιλικό με τη Χάποελ: «Το κράτος του Ισραήλ είναι υπεύθυνο για πάνω από 40.000 δολοφονημένους Παλαιστίνιους»
ΜΠΑΣΚΕΤ

12:26 - 12.09.2024

Αντιδρούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη για το φιλικό με τη Χάποελ: «Το κράτος του Ισραήλ είναι υπεύθυνο για πάνω από 40.000 δολοφονημένους Παλαιστίνιους»

Οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του Άρη εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζουν πως είναι κάθετοι με τη διεξαγωγή του αποψινού φιλικού αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ (12/9, 20:30) στο Nick Galis Hall.