Άρης: "Έλτσε, Λα Κορούνια και Σαραγόσα ενδιαφέρονται για τον Πάρντο"
i

@intime

Άρης: "Έλτσε, Λα Κορούνια και Σαραγόσα ενδιαφέρονται για τον Πάρντο"

Αλέξης Σαββόπουλος 19:58 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 22.07.2024

Πως το ενδιαφέρον των τριών ισπανικών ομάδων για τον μέσο του Άρη που δεν υπολογίζεται από τους κιτρινόμαυρους, βοηθήσει στην αποδέσμευση του.

Τρεις ισπανικές ομάδες, η Λα Κορούνια, η Έλτσε και η Σαραγόσα, μπορούν να δώσουν την λύση στον Άρη όσον αφορά την πρόθεση του να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Ρούμπεν Πάρντο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας muchacalidad, τρεις ισπανικοί σύλλογοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον και πρόκειται για τις Λα Κορούνια, Έλτσε καιΣαραγόσα. «Η Ντερπορτίβο Λα Κορούνια δεν είναι η μοναδική ομάδα που επιδιώκει να αποκτήσει τον Πάρτο καθώς την ανταγωνίζονται και οι Έλτσε, Σαραγόσα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η Χάποελ καλεί Μποντιρόγκα, Μοτιεγιούνας στο Τελ Αβίβ για το τουρνουά που συμμετέχει και ο Άρης
EUROCUP

15:12 - 22.07.2024

Η Χάποελ καλεί Μποντιρόγκα, Μοτιεγιούνας στο Τελ Αβίβ για το τουρνουά που συμμετέχει και ο Άρης

Η Χάποελ Τελ Αβίβ διοργανώνει φιλικό τουρνουά στα μέσα Σεπτέμβρη, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Άρης και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι Ισραηλινοί έχουν αποστείλει πρόσκληση στους Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Παούλιους Μοτιεγιούνας για να παρευρεθούν στο Ισραήλ.

Σημειώνει επίσης ότι ο έμπειρος μέσος επίσης είναι θετικός προς την κατεύθυνση αποχώρησης από τον Άρη λόγω περιορισμένου ρόλου αλλά και γνώσης απουσίας του από το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Ο Άρης έχει ενημερώσει από το τέλος της περασμένης σεζόν τον Ισπανό μέσο ότι δεν βρίσκεται στο πλάνο για τη νέα σεζόν αλλά προσωρας βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία του Άρη και μάλιστα έχει ακολουθήσει και την αποστολή στην Ολλανδία. Μένει να φανεί αν το ενδιαφέρον των ισπανικών συλλόγων γίνει επίσημο για τον Πάρντο και τις επόμενες μέρες λύσει το συμβόλαιο του.