Αρης: Ενδεκάδα με Φαμπιάνο, Βερστράτε, Ανσαριφάρντ και Παναγίδη κόντρα στην ΑΕΚ
i

@intime

Αρης: Ενδεκάδα με Φαμπιάνο, Βερστράτε, Ανσαριφάρντ και Παναγίδη κόντρα στην ΑΕΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 18:20 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 13.08.2024

Αρκετές οι αλλαγές απο τον Ακη Μάντζιο στο βασικό σχήμα. Εκτός αποστολής Μάνου Γκαρθία και Οντουμπάτζο, στον πάγκο ο Σουλεϊμάνοφ. Στην αποστολή μετά καιρό και ο Ρουπ.

Δυο επιστροφές μετά απο αρκετό καιρό έχει η ενδεκάδα του Αρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Μετά από 35 περίπου μέρες είναι ξανά στη διάθεση του Ακη Μάντζιου ο Φαμπιάνο που βρίσκεται στην ενδεκάδα στο πλευρό του Μπράμπετς. Νέο πρόσωπο καιο Βερστράτε που θα είναι στα χαφ μαζί με τον Ζουλ και τον Γιάννη Φετφατζίδη μπροστά τους. Ο Κουέστα παραμένει στο τέρμα με τον Φατόρε να είναι στο δεξί άκρο και ο Μοντόγια στο αριστερό.

Πρώτη φορά βασικός και ο Ανσαριφάρντ με τον Μορόν να μένει στον πάγκο, ενώ στην ενδεκάδα μετά απο καιρό είναι και ο Παναγίδης με τον Σαβέριο στην άλλη πλευρά.

Τελευταία στροφή στη Stoiximan Super League με ματς «φωτιά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:41 - 03.03.2024

Τελευταία στροφή στη Stoiximan Super League με ματς «φωτιά»

Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της τελευταίας «στροφής» της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν με κοινή ώρα έναρξης στις 19:30. Τα φώτα είναι στραμμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ, αλλά και στο Ηράκλειο, εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη ο προπονητής του Αρη αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για να τους προφυλάξει εν όψει του επαναληπτικού της προσεχούς Τετάρτης, τόσο τον Μόουζες Οντουμπάτζο όσο και τον Μάνου Γκαρθία. Εκτός είναι θυμίζουμε και ο Πάρντο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο αλλά και οι τιμωρημένοι Σαμόρα και Νταρίντα. Στην 20αδα μετά απο δυο μήνες ξανά και ο Λούκας Ρουπ, ενώ αυτός που κόπηκε απο την τελική 20άδα είναι ο Τζούισον Μπένετ.