Άρης: Ενδεκάδα με φουλ του ροτέισον από τον Μάντζιο
i

©intime

Άρης: Ενδεκάδα με φουλ του ροτέισον από τον Μάντζιο

Αλέξης Σαββόπουλος 13:45 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Σαρωτικές αλλαγές από τον προπονητή του Άρη στην ενδεκάδα που θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό. Εννιά συνολικά οι αλλαγές. Βασικοί Ρόουζ, Φετφατζίδης, Ντουκουρέ και Σαμόρα. Επιστροφή και για Μενέντες, Φεράρι.

Ο Άρης έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση την ερχόμενη Τετάρτη που είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ και έτσι την αντιμετωπίζει και ο Άκης Μάντζιος που προχωράει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα (εννιά τον αριθμό), προκειμένου να ξεκουράσει αυτούς που έχουν πάρει συνεχόμενα παιχνίδια και χρειάζονται ανάσες. Οι μοναδικοί δυο παίκτες που παραμένουν στην βασική ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, είναι ο Μπράμπετς με τον Τζούρασεκ. Ο προπονητής του Άρη κρατάει στον πάγκο τους Μοντόγια, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο και Νταρίντα και χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά Ρόουζ και Φετφατζίδη.

Εκτός δωδεκάδας ο Ρόνι Χαρέλ για το παιχνίδι του Άρη στην Καρδίτσα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:35 - 14.01.2024

Εκτός δωδεκάδας ο Ρόνι Χαρέλ για το παιχνίδι του Άρη στην Καρδίτσα

Ο Άρης αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (14/1, 20:15) εκτός έδρας την Καρδίτσα και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης άφησε εκτός δωδεκάδας τον Ρόνι Χαρέλ, γιατί ο Αμερικανός ξύπνησε άρρωστος και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουτεσιώτης που έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τα τέλη Αυγούστου και τον αγώνα στη Λαμία. Στην άμυνα ντεμπούτο στο βασικό σχήμα κάνει ο Ρόουζ που αγωνίστηκε λίγα λεπτά ως αλλαγή με τον ΠΑΟΚ και θα παίξει δίπλα στον Μπράμπετς. Στα δυο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν ο Φεράρι αριστερά και ο Φατόρε δεξιά. Στα χαφ διατηρείται ο Τζούρασεκ που θα παίξει μαζί με τον Ντουκουρέ και τον Φετφατζίδη σε ρόλο δεκαριού. Στην επίθεση ο Σαμόρα θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Μορόν στην κορυφή, ο Παναγίδης θα παίξει στα δεξιά και ο Μενέντες που ήταν εκτός αποστολής στα δυο τελευταία ματς στα αριστερά.