Άρης: Επίσκεψη από τα παλιά, ο Νασιμέντο Μπέλεμ στο Κλεάνθης Βικελίδης
i

©arisfc

Άρης: Επίσκεψη από τα παλιά, ο Νασιμέντο Μπέλεμ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 18:48 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 02.09.2024

Ο Βραζιλιάνος που είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2006-07 βρέθηκε μαζί με τον γιό του στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου και φωτογραφήθηκε.

Ένας φίλος από τα παλιά επισκέφτηκε σήμερα το Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Νασιμέντο Μπέλεμ, ο Βραζιλιάνος χαφ που είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη την περίοδο 2006-07, σε 20 αγώνες με 4 γκολ και μια ασίστ, βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει μια βόλτα από τα παλιά… λημέρια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μαζί του και ο γιος του Ροζερίνιο, με τους δυο τους να ποζάρουν στον αγωνιστικό χώρο του κιτρινόμαυρου γηπέδου, δείχνοντας να το απολαμβάνουν. Ο Βραζιλιάνος που είχε έρθει στον Άρη σε ηλικία 32 ετών μετά από μεγάλη καριέρα στη Βραζιλία, τη σεζόν που οι κιτρινόμαυροι είχαν μόλις επιστρέψει από τη Β΄ Εθνική, με προπονητή αρχικά τον Γκιγιέρμο Ογιος και στη συνέχεια με τον Κίκε Ερνάντεθ, μαζί με τους επίσης εκείνη τη σεζόν συμπατριώτες του, Τίνγκα και Τούτα, και φυσικά τους Κόκε και Χαβίτο.

Τον Νασιμέντο οι φίλοι του Άρη τον θυμούνται πάντα για το υπέροχο γκολ που είχε σημειώσει από τα 40 μέτρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό κα φυσικά το γκολ της νίκης με 0-1 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.