Αρης: Επιστρέφει Θεσσαλονίκη και έχει ένα μήνα για να καλύψει τα κενά
i

©arisfc

Αρης: Επιστρέφει Θεσσαλονίκη και έχει ένα μήνα για να καλύψει τα κενά

Αλέξης Σαββόπουλος 10:18 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 31.07.2024

Το βασικό στάδιο ολοκληρώθηκε, μετά τον Σίστο θα ενσωματωθούν και οι Μάγιο, Μόντσου, Σιφουέντες αλλά οι προσθήκες θα συνεχιστούν. Ποιες είναι οι ανάγκες από εδώ και πέρα.

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα στη βάση του μετά από ένα δεκαήμερο παραμονής στην Ολλανδία και τρία φιλικά παιχνίδια στα οποία μοναδικό νέο πρόσωπο ήταν ο Πιονέ Σίστο. Απομένουν 18 μέρες ως την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο και ακόμη το ρόστερ έχει αρκετά κενά και ακόμη περισσότερες εκκρεμότητες. Οι προσθήκες είναι τέσσερις (Σίστο, Μάγιο, Σιφουέντες και Μόντσου) και μια υπό συζήτηση ακόμη, αυτή του Σισέ που ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον ενδελεχή ιατρικό έλεγχο και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ενεργοποιηθεί τελικά η προφορική συμφωνία.

Στην ουσία βρίσκεται περίπου στα μισά της μεταγραφικής του ενίσχυσης και θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλες πέντε κινήσεις που ενδέχεται να αυξηθούν εφόσον υπάρξουν αποχωρήσεις. Στις άμεσες προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός δεύτερου τερματοφύλακα, ενός δεξιού εξτρέμ, ενός φορ και ενός ακόμη χαφ. Άγνωστο πότε θα έρθουν και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία, αναγκάζοντας τον Άκη Μάντζιο να βασίζεται αυτή τη στιγμή στους παίκτες του περσινού κορμού, περιμένοντας ότι τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να ενσωματώνονται οι Μάγιο, Σιφουέντες και Μόντσου.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει υπερβάσεις αφού και οι τέσσερις που έχουν αποκτηθεί είναι περιπτώσεις από το πάνω ράφι. Στην ίδια λογική το club φαίνεται να κινείται και τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν. Παίκτες δηλαδή εγνωσμένης αξίας με ακριβά συμβόλαια, χωρίς μάλιστα ακόμη να έχει υπάρξει εξέλιξη στη φημολογούμενη πώληση του Μορόν σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Αρης παραδοσιακά κάνει αρκετές προσθήκες τον Αύγουστο. Τον ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Το πόσο αργά ή γρήγορα θα καθορίσει και τον χρόνο που θα χρειαστεί ο Μάντζιος για να μοντάρει την καινούργια ομάδα…

Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:15 - 30.07.2024

Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ

Οι κιτρινόμαυροι κοιτάζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στις εξετάσεις που υποβάλλεται απο το πρωί ο Σενεγαλέζος λόγω του ιατρικού παρελθόντος του παίκτη, πριν ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που υπάρχει.