Επιστροφή Νταρίντα, ανεβάζει ρυθμό ο Σίστο

Επιστροφή Νταρίντα, ανεβάζει ρυθμό ο Σίστο

Sportal newsroom 23:20 - 20.08.2024

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στο παιχνίδι του Άρη με τον Πανσερραϊκό, ενώ μέρος του προγράμματος της προπόνησης ακολούθησε ο Πιονέ Σίστο.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το ρεπό της Δευτέρας (19/08) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα εξέτισε την ποινή του και θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του κόντρα στους Σερραίους, ενώ μέρος του προγράμματος της προπόνησης ακολούθησε ο Πιονέ Σίστο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση του Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τακτική).

Ο Πιονέ Σίστο, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Βλαντιμίρ Νταρίντα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (24/08, 20:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!