Άρης: Επιβεβαιώθηκε το ροτέισον- Εκτός Κουέστα, Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο
i

@intime

Άρης: Επιβεβαιώθηκε το ροτέισον- Εκτός Κουέστα, Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο

Αλέξης Σαββόπουλος 15:07 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 14.08.2024

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό οι τρεις παίκτες. Επιστροφή στην 20άδα για Ρουπ, Μενέντες, Πάβισιτς. Ξανά ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ρουπ.

Την πρόθεσή του να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς επιβεβαιώνει ο Ακης Μάντζιος με την ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο προπονητής του Αρη άφησε στη Θεσσαλονίκη Κουέστα, Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο, καθως και τον τιμωρημένο Μορόν. Εκτός έμεινε τελευταία στιγμή και ο Ρουπ που αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο.

Στην αποστολή επιστρέφουν, ο Μενέντες, και μετά απο καιρό ο Πάβισιτς, ενώ οι πολλές απουσίες φέρνουν στην 20άδα τόσο τον Γιώργο Δεληζήση όσο και τον νεαρούς Κυριαζή (ιεραρχικά ο τρίτος τερματοφύλακας) και Αγοραστό.

Αναλυτικά η αποστολή του Αρη για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Darida, Doukoure, Manu Garcia, Durasek, Pavicic, Suleymanov, Menendez, Saverio, Zamora, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Loren Moron (τιμωρημένος), Cuesta, Jean Jules Mvondo, Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Pardo (ίωση), Odubajo, Fabiano Leismann, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος.

άρης