Αρης: Επόμενος για ανανέωση ο… Νταρίντα
i

Νταρίντα@intime

Αρης: Επόμενος για ανανέωση ο… Νταρίντα

Μετά τον Μορόν ο Αρης άρχισε συζητήσεις και με τον Τσέχο μέσο προκειμένου μέσα στον Νοέμβριο να έχει επεκτείνει κι αυτός το συμβόλαιό του για ένα ακόμη χρόνο.

Μετά τον Λόρεν Μορόν που επέκτεινε πρόωρα το συμβόλαιό του για ακόμη δυο χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2027… σειρά παίρνει ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. Το συμβόλαιο του έμπειρου Τσέχου κεντρικού μέσου ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ξεκινήσει τις πρώτες κουβέντες μαζί του ώστε να ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο.

Στον Νταρίντα που ηρθε πριν από περίπου δυο χρόνια στον Αρη, ο ισχυρός άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αλλά και ο Ακης Μάντζιος, περα απο τη δεδομένη αγωνιστική του αξία, εκτιμούν και αναγνωρίζουν το ήθος του, τον άκρατο επαγγελματισμό του και το παράδειγμα που δίνει σε όλους στα αποδυτήρια, στα οποία αποτελεί ηγετική μορφή.

Η ποιότητα του χαρακτήρα του 34χρονου μέσου, αναδείχθηκε ακόμη πιο πολύ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, όταν, παρά το γεγονός ότι έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα από τους Μόντσου και Σιφουέντες, παραμένει υπόδειγμα αθλητή και όχι μόνο δεν τον έχει επηρεάσει, αλλά το αντίθετο, του δίνει έξτρα κίνητρο.

Μάλιστα ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει μέσα στον Νοέμβριο να έχει κλείσει το θέμα της πρόωρης ανανέωσης με τον Νταρίντα όπως και γενικά κάθε τέτοια εκκρεμότητα που υπάρχει στο ρόστερ, προκειμένου αφενός να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός και για την επόμενη σεζόν και αφετέρου να μην διαταραχτεί το κλίμα στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές να κοιτάζουν τη δουλειά τους στο γήπεδο και να μην τους απασχολεί κάτι… εξωαγωνιστικό.