Ετοιμος να πει το «ναι» ο Μορόν
i

Μορόν©intime

Ετοιμος να πει το «ναι» ο Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 13:48 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 11.09.2024

Ζήτημα, ίσως και λίγων ημερών φαίνεται ότι είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 31χρονου Ισπανού επιθετικού που είναι κοντά στο να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη.

Το μεταγραφικό παράθυρο στην χώρα μας κλείνει απόψε το βράδυ, και μαζί του ολοκληρώνεται το σήριαλ της μεταγραφής του Λόρεν Μορόν που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι πριν από δυο εβδομάδες. Επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του περσινού πρώτου σκόρερ της Super League από τον Άρη. Αντίθετα φαίνεται ότι εισέρχεται στην τελική του ευθεία, το ζήτημα της πρόωρης ανανέωσης στο συμβόλαιό του που εκπνέει τον Ιούνιο του 2025.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, σε διαδοχικά τετ-α-τετ με τον Ισπανό επιθετικό, του έχει εκφράσει την επιθυμία να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης, αποκαθιστώντας παράλληλα και μια οικονομική ανισορροπία που υπάρχει αφού ο 31χρονος παίκτης, αμείβεται με ένα πολύ χαμηλό ποσό (συγκριτικά με την αξία του και αυτά που προσφέρει). Η πρόταση που του έχει στα χέρια του ο Μορόν από τον Άρη και αφορά συμβόλαιο 2+1 περιλαμβάνει τριπλασιασμό των αποδοχών του που θα φθάνουν και θα ξεπεράσουν κάποια στιγμή αυτές των Σιφουέντες και Μόντσου, καθιστώντας τον Μορόν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Ο παίκτης μπορεί να μην έχει απαντήσει ακόμη αλλά φαίνεται ότι είναι πού κοντά στο να δώσει καταφατική απάντηση και μάλιστα σύντομα γιατί και επιθυμία του Άρη είναι να κλείσει και αυτό το μέτωπο και ο παίκτης είναι και ικανοποιημένος και απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα του. Θα πρέπει να επισημανθεί και το εξής. Στις κουβέντες που έχουν γίνει, η πλευρά του Άρη του κατέστησε σαφές ότι εφόσον έρθει στο μέλλον κάποια δελεαστική πρόταση, τόσο για το club, όσο και για τον ίδιο, φυσικά και θα συζητηθεί.

Εφόσον τις επόμενες μέρες, ο Αρης καταφέρει και… τελειώσει την ανανέωση του Μορόν, θα μιλάμε για 100% επιτυχία στην κατηγορία αυτή, αφού ήδη έχουν ανανεώσει τόσο ο Κουέστα όσο και ο Φαμπιάνο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!