Αρης: Εχει βρει για τα καλά το κουμπί του ΠΑΟΚ
i

@intime

Αρης: Εχει βρει για τα καλά το κουμπί του ΠΑΟΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 11:13 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 13.08.2024

Απο το 2018 και μετά ο Αρης έχει πάρει κεφάλι όσον αφορά τις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο Αρης έχει βρει το… κουμπί του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί που συνήθως λένε και την αλήθεια. Τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα του Αρη απο το 2012 που οδήγησαν στον εκούσιο υποβιβασμό το 2014 είχαν γείρει την πλάστιγγα των μεταξύ τους αναμετρήσεων υπέρ του ΠΑΟΚ.

Συνθήκη που έχει αλλάξει όμως δραματικά τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα απο τη σεζόν 2018-19 που ο Αρης επέστρεψε στην ποδοσφαιρική κανονικότητα. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχει πάρει κεφάλι στα αποτελέσματα των clasico της Θεσσαλονίκης με τις επιδόσεις του, όχι μόνο με τον Ακη Μάντζιο αλλά και με την πλειοψηφία των προπονητών που κάθισαν στον πάγκο.

Από το Φθινόπωρο του 2018 όταν οι δυο ομάδες, μετά από ένα διάλλειμα τεσσάρων ετών, ξανασυναντήθηκαν αρχικά για το θέσμό του Κυπέλλου και έκτοτε και σε σύνολο 22 αναμετρήσεων ο Αρης μετράει οκτώ νίκες έναντι έξι του συμπολίτη του, ενώ άλλα οκτώ παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Μάλιστα φέτος κυνηγάει να ισοφαρίσει το αήττητο της σεζόν 2021-22 όταν σε τέσσερις αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια και τα playoffs, μέτρησε τρεις νίκες και μια ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ με τρεις διαφορετικούς προπονητές (Μάντζιος, Τερζής, Μπούργος).

Άλλαξε ημερομηνία το φιλικό με τη Μπότεφ Πλόβντιβ

Ο Άρης άλλαξε την ημερομηνία του φιλικού αγώνα με τη Μπότεφ Πλόβντιβ.

Το παιχνίδι με τον σύλλογο της Βουλγαρίας είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 του μήνα, αλλά εκείνη την ημέρα η ομάδα μπάσκετ θα παίξει με το Λαύριο.

Επίσης στις 24 και 25 του μήνα ο Άρης θα γιορτάζει τα 110 χρόνια ιστορίας. Έτσι, ο αγώνας με τη Μπότεφ μετατέθηκε για την Παρασκευή 22 του μήνα.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι λόγω του εορτασμού για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας στις 24 και 25 Μαρτίου, καθώς και τη διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ με το Λαύριο στις 23 του μήνα, ο φιλικός αγώνας με την Botev Plovdiv στο Κλεάνθης Βικελίδης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 18:30».

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την βουλγαρική ομάδα κοστίζουν 5 ευρώ στις θύρες 1, 3, 4. 10 ευρώ στις θύρες 2 και 7 και 30 ευρώ στη θύρα VIP («Άλκης Καμπανός»).