Αρης: Φιλικό με τη Λαμία στο Βικελίδης στις 10 Αυγούστου
i

©intime

Αρης: Φιλικό με τη Λαμία στο Βικελίδης στις 10 Αυγούστου

Αλέξης Σαββόπουλος 16:12 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 24.07.2024

Πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος για την ομάδα του Μάντζιου με φιλικό κόντρα στη Λαμία.

Ο Αρης επιστρέφει από την Ολλανδία στις 31 του μήνα και έχει προγραμματίσει να δώσει τουλάχιστον ακόμη δυο φιλικά παιχνίδια ως την έναρξη του πρωταθλήματος που για τον Άρη είναι στις 18 Αυγούστου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Το ένα από αυτά θα είναι με αντίπαλο τη Λαμία και θα είναι ουσιαστικά η πρόβα τζενεράλε πριν από την πρεμιέρα της νέας σεζόν. Θα είναι και τα αποκαλυπτήρια ενώπιον των φίλων του Άρη αφού θα πραγματοποιηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης το Σάββατο, στις 10 Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 20:00.

Βέβαια εκκρεμεί η διεξαγωγή και ενός ακόμη τουλάχιστον δυνατού φιλικού αγώνα που έχει ζητήσει ο Άκης Μάντζιος άμα τη επιστροφή από το Ρότερνταμ και θα γίνει πριν από αυτό με την Λαμία. Δεν αποκλείεται ενδιάμεσα να γίνει και ένα φιλικό με ομάδα χαμηλότερη κατηγορίας ώστε να παίξει το σύνολο του ρόστερ. Θυμίζουμε ότι εκτός από το αποψινό φιλικό με την Άλκμααρ, οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν το προσεχές Σάββατο με την Ντόρντρεχτ και την επόμενη Τετάρτη με την Μπρέντα.

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 23.07.2024

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του

To απίστευτo lifestory του 29χρονου Δανού εξτρέμ που έφερε στα μέρη μας ο Αρης. Η εποχή που όλη η Ευρώπη ήταν στρωμένη στα πόδια του, το γκολ ορόσημο κόντρα στη Γιουνάιτεντ και η vegan διατροφή που λίγο έλλειψε να του κοστίσει την καριέρα.