Άρης: «Φλερτάρουν» με την ενδεκάδα Σίστο, Ντιαντί και Σιφουέντες
i

©intime

Άρης: «Φλερτάρουν» με την ενδεκάδα Σίστο, Ντιαντί και Σιφουέντες

Αλέξης Σαββόπουλος 09:56 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 23.08.2024

Ποιες είναι οι σκέψεις και τα διλλήματα του Άκη Μάντζιου για το βασικό σχήμα κόντρα τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Ποιους παίκτες καλείται να διαχειριστεί.

Ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος για τον Άρη και την ενσωμάτωση των νέων παικτών που είναι και ο μεγάλος πονοκέφαλος του Μάντζιου αφού μέχρι και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αυτό πρέπει να γίνεται παράλληλα με τους αγώνες και να συνδυάζεται με αποτελέσματα. Η ισοπαλία στο Περιστέρι, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι νίκη, κάνει επιτακτική την ανάγκη για… διπλό στις Σέρρες στον αγώνα του Σαββάτου (24/8) ώστε να μην χαθεί έδαφος με το καλημέρα και ο προπονητής του Άρη, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με την ενδεκάδα που παράταξε στην πρεμιέρα.

Ταυτόχρονα έχει στο μυαλό του και πως θα διαχειριστεί ποδοσφαιριστές που επειδή δεν έχουν κάνει κανονική προετοιμασία ή προέρχονται από τραυματισμό, δεν μπορούν να βγάλουν 90λεπτο. Στην κατηγορία αυτή ανήκει, πρώτος και καλύτερος ο Μάρτιν Φρίντεκ. Ο Τσέχος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα, θα ξεκινήσει και πάλι βασικός στο αριστερό άκρο, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα μπορέσει να ολοκληρώσει το ματς. Ομοίως και ο Μάνου Γκαρθία. Ο Ισπανός έπαιξε το πρώτο του 90λεπτο κόντρα στον Ατρόμητο για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και μάλιστα μετά από 1,5 χρόνο. Η καλή του εμφάνιση θα τον φέρει και πάλι στο βασικό σχήμα αλλά θέλει διαχείριση.

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 23.07.2024

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του

To απίστευτo lifestory του 29χρονου Δανού εξτρέμ που έφερε στα μέρη μας ο Αρης. Η εποχή που όλη η Ευρώπη ήταν στρωμένη στα πόδια του, το γκολ ορόσημο κόντρα στη Γιουνάιτεντ και η vegan διατροφή που λίγο έλλειψε να του κοστίσει την καριέρα.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού είναι πλέον και ο Πιονέ Σίστο που έχασε όμως δυο εβδομάδες. Είναι όμως πιθανό να ξεκινήσει αυτός στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και να μοιραστεί τον χρόνο με τον Σαβέριο. Ο έτερος τραυματίας που επιστρέφει, ο Νταρίντα, δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό της προετοιμασίας και λογικά θα έρθει κάποια στιγμή από τον πάγκο.

Άλλη μια θέση που παίζεται είναι αυτή στα δεξιά της επίθεσης και την διεκδικεί ο… φουριόζος Ντιαντί από τον Φετφατζίδη, εφόσον ο Μάντζιος θελήσει κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που παραμένει εκτός ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ. Στα χαφ το κενό του Ζουλ που εκτίει τη 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, δεν θα καλυφθεί αυτή τη φορά από τον Μοντόγια αφού το πείραμα δεν πέτυχε στο Περιστέρι. Η καλή εικόνα του Σιφουέντες που άλλωστε έχει ρυθμό λόγω της παρουσίας του με το Εκουαδόρ στο Κόπα Αμέρικα, λογικά θα τον βάλει στην ενδεκάδα, δίδυμο με τον Μόντσου.