Άρης: Η αγωνιστική αναβάθμιση… συμπαρέσυρε και τα συμβόλαια
i

Σιφουέντες©intime

Άρης: Η αγωνιστική αναβάθμιση… συμπαρέσυρε και τα συμβόλαια

Για να ανέβει η ατομική ποιότητα του φετινού ρόστερ, ο Άρης χρειάστηκε να δώσει συμβόλαια που αγγίζουν το εκατομμύριο αλλά και αρκετά χρήματα σε ομάδες.

Ο Άρης μπορεί να έκανε λιγότερες κινήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια, όμως σίγουρα επιδίωξε να κάνει μια σημαντική αναβάθμιση, στις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται αυτοί που αποκτήθηκαν. Ειδικά στον άξονα με Μόντσου, Σιφουέντες η διαφορά σε σχέση με πέρσι φαίνεται με το καλημέρα. Για να έρθουν όμως αυτοί οι ποδοσφαιριστές, συν τον Σίστο τον οποίο επίσης συνοδεύει ένα καλό βιογραφικό, χρειάστηκε να αυξηθεί και το μπάτζετ.

Τα συμβόλαια που δόθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με τα αντίστοιχα περσινά, αφού συν τοις άλλοις για τον Μόντσου θα δοθεί και ένα μεγάλο ποσό (θα φθάσει πάνω από τα 4εκ). Το πιο «βαρύ» συμβόλαιο το έχει ο Σιφουέντες, του οποίου οι ετήσιες απολαβές φθάνουν το 1κ ευρώ. Κοντά είναι και το συμβόλαιο του Μόντσου που αμείβεται με λίγο κάτω από το εκατομμύριο. Αρκετά μεγάλο είναι και το συμβόλαιο που δόθηκε στον Πιονέ Σίστο (λίγο πάνω από τις 500.000 ευρώ). Αντίθετα τα deal που έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τους Μάγιο, Χουάνκαρ και Φρίντεκ τα λες και value for money, αφού οι δυο πρώτοι είναι στις 300.000 και στα 250.000 ο Τσέχος.

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 23.07.2024

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του

To απίστευτo lifestory του 29χρονου Δανού εξτρέμ που έφερε στα μέρη μας ο Αρης. Η εποχή που όλη η Ευρώπη ήταν στρωμένη στα πόδια του, το γκολ ορόσημο κόντρα στη Γιουνάιτεντ και η vegan διατροφή που λίγο έλλειψε να του κοστίσει την καριέρα.

Νέο πρόσωπο κατά κάποιο τρόπο λογίζεται και ο Σουλεϊμάνοφ, αφού ο Αρης κατέβαλε μισό εκατομμύριο στην Κράσνονταρ για να τον αποκτήσει, ενώ στα ίδια χρήματα είναι και οι ετήσιες απολαβές του. Λίγο πάνω από το εκατομμύριο θα κοστίσει και η απόκτηση του Ντιαντί, ενώ αρκετά χρήματα (600.000 τον πρώτο χρόνο), δόθηκαν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Φαμπιάνο. Μη ξεχνάμε επίσης ότι πρόσφατα ο Άρης κατέβαλε και την προτελευταία δόση στη Χιχόν για την απόκτηση του Μάνου Γκαρθία, που πλέον έχει το 3ο πιο βαρύ συμβόλαιο του ρόστερ με 750.000 ευρώ.

Το μπάτζετ φυσικά θα αυξηθεί κι άλλο αν ανανεώσει τελικά το συμβόλαιό του ο Μορόν. Στον Ισπανό που παίρνει φέτος 300.000 έχει προταθεί ένα συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο, γεγονός που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο (και δικαιολογημένα) παίκτη του ρόστερ.