Η αναγνώριση στον Ματίγια και τα εύσημα του Ισπανού στον Μάντζιο - «Μπορείτε να κάνετε την έκπληξη»
i

©intime

Η αναγνώριση στον Ματίγια και τα εύσημα του Ισπανού στον Μάντζιο - «Μπορείτε να κάνετε την έκπληξη»

Αλέξης Σαββόπουλος 09:55 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 21.10.2024

Το θερμό χειροκρότημα αναγνώρισης του κόσμου στον Ισπανό πρώην παίκτη του Άρη και το θερμό τετ-α- τετ με τον Έλληνα τεχνικό στα αποδυτήρια.

Ο Χαβιέρ Ματίγια ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη χθεσινή νίκη του Άρη επί της Athens Kallithea. Ο 36χρονος μέσος αντιμετώπισε για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Άρη στο γήπεδο που αγωνίσθηκε μια «γεμάτη» τετραετία, κάνοντας 137 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη και η αλήθεια είναι ότι έτυχε εξαιρετικά θερμής υποδοχής από το κοινό της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Τόσο κατά την προθέρμανση από τον λίγο κόσμο που ήταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, όσο και κατά την επίσημη είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό με τον ίδιο να φοράει το περιβραχιόνιο.

Ο Ματίγια σχημάτισε και πριν το ματς αλλά και μετά το τέλος του πηγαδάκια με αρκετούς συμπατριώτες του όπως οι Κουέστα και Βέλεθ με τους οποίους είχαν μαζί το καλοκαίρι του 2018. Η πιο χαρακτηριστική στιγμή ήταν λίγο πριν από την σέντρα όταν ο Άκης Μάντζιος έσπευσε να αγκαλιάσει τον Ματίγια, προτρέποντας παράλληλα τους φίλους του Άρη να τον χειροκροτήσουν σε μια μορφή αναγνώρισης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ισπανός βρέθηκε και στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια όπου είχε μια συζήτηση με τον Άκη Μάντζιο στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την φετινή ομάδα του Άρη και ευχήθηκε η φετινή να είναι η χρονιά της: «Έχετε κάνει πολύ καλή ομάδα φέτος και αξίζετε την κορυφή. Μπορείτε να κάνετε την έκπληξη. Οι άλλοι έχουν αδυναμίες και φαίνονται. Μακάρι φέτος να είναι η χρονιά της ομάδας και να πάρει το πρωτάθλημα. Μπορείτε», είπε μεταξύ άλλων ο Ματίγια με τον προπονητή του Άρη στα αποδυτήρια.