Άρης: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και το αντίο του Οντουμπάτζο
i

@intime

Άρης: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και το αντίο του Οντουμπάτζο

Αλέξης Σαββόπουλος 20:56 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 18.07.2024

Το ποσό του 1εκ ευρώ θα εισπράξει ο Αρης για την μεταγραφή του άγγλου μπακ. Τι είπε στο αντίο του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο παίκτης.

Ολοκληρώθηκε η αναμενόμενη μετακίνηση του Μόουζες Οντουμπάτζο στην ΑΕΚ και ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Αρη στην Ολλανδία. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα τη μεταγραφή του Οντουμπάτζο στην ΑΕΚ η οποία θα αποφέρει στα ταμεία το ποσό του 1εκ ευρώ. Το αν η μετακίνηση θα συνοδεύεται και  απο ανταλλάγματα παικτών, είναι κάτι που δεν φαίνεται να συναρτάται άμεσα με την μεταγραφή, αλλά κάτι που ενδεχομένως να συζητηθεί μεταγενέστερα και εφόσον κάποιοι ποδοσφαιριστές και ειδικά ο Πάολο Φερνάντες, κριθούν πλεονάζοντες απο τον Αλμέιδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του Moses Odubajo στην Α.Ε.Κ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια”.

Την ίδια ώρα με αναρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, και ο άγγλος με καταγωγή απο τη Νιγηρία μπακ, αποχαιρέτησε τον Αρη, την φανέλα του οποίου φόρεσε για δυο χρόνια. “Ευχαριστώ την οικογένεια Άρη τα δύο τελευταία χρόνια. Η μετακόμιση σε αυτόν τον σύλλογο ήταν η πρώτη που έφυγα από την Αγγλία για να παίξω στο εξωτερικό. Από την στιγμή που υπέγραψα, με καλωσόρισες ένιωσα μέλος της οικογένειας του Αρη. Καλή τύχη για το μέλλον και ό,τι καλύτερο”

Άρης: Στο Ισραήλ γράφουν για τον Πιερό, που όντως απασχόλησε τον Αρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:48 - 18.07.2024

Άρης: Στο Ισραήλ γράφουν για τον Πιερό, που όντως απασχόλησε τον Αρη

Σύμφωνα με τα ισραηλινά media, ο Άρης κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Φρανζί Πιερό αλλά η Μακάμπι Χάιφα αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 3.5 εκατ. ευρώ. Τι ακριβώς ισχύει με το ενδιαφέρον του Αρη.