Άρης: Η άνοδος της Εσπανιόλ δυσκολεύει την περίπτωση του Μπάρε
i

Μπάρε@Getty

Άρης: Η άνοδος της Εσπανιόλ δυσκολεύει την περίπτωση του Μπάρε

Αλέξης Σαββόπουλος 09:01 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 24.06.2024

Πως επηρεάζει η άνοδος της καταλανικής ομάδας στη LaLiga την προσπάθεια του Αρη να αποκτήσει τον ελεύθερο διεθνή Αλβανό μέσο.

Ο Κέιντι Μπάρε πανηγυρίζει από χθες το βράδυ την άνοδο στη LaLiga με την Εσπανιόλ και αυτό ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας που ούτως ή άλλως είχε η περίπτωση του διεθνή Αλβανού μέσου. Ο 26χρονος παίκτης αγωνίστηκε και χθες βασικός στην ανατροπή με 2-0 της καταλανικής ομάδας κόντρα στην Οβιέδο και βγαίνει στην αγορά ως ελεύθερος σε λίγες μέρες, έχοντας πάρει την άνοδο με την ομάδα του αλλά και με γεμάτη χρονιά στην πλάτη του με σχεδόν 40 ματς.

Ο Άρης, αναζητά εναγωνίως ένα αμυντικό χαφ, για την ομάδα της επόμενης σεζόν, με χαρακτηριστικά διαφορετικά από των Ζουλ και Βερστράτε και είχε τσεκάρει εδώ και καιρό την περίπτωση του Μπάρε που μένει ελεύθερος απο την Εσπανιόλ. Η άνοδος όμως της ομάδας απο τη Βαρκελώνη στη LaLiga, ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα για τον Μπάρε για δυο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την στάση που θα κρατήσει η Εσπανιόλ που δεν αποκλείεται με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν και οικονομικά πλέον, να επιδιώξει να κρατήσει τον παίκτη, προσφέροντάς του ένα νέο συμβόλαιο. Ο δεύτερος με το ενδιαφέρον που ούτως ή άλλως θα υπάρξει για τον Μπάρε ως ελεύθερο και με τέτοια καλή σεζόν, ο Αρης δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν την προσπάθειά τους, αλλά ταυτόχρονα τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις, αφού ξέρουν ότι πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση.