Αρης: Η αποστολή για τον αγώνα στη Λαμία
i

@intime

Αρης: Η αποστολή για τον αγώνα στη Λαμία

Αλέξης Σαββόπουλος 21:02 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Χωρίς Μπράμπετς, Ζουλ, Βέλεθ και Τζούρασεκ ταξίδεψε για την Λαμία η αποστολή του Αρη.

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (15/05), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Ο Ακης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις απουσίες για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν. Πρόκειται για τους τιμωρημένους Μπράμπετς και Ζουλ και τους τραυματίες Βέλεθ και Τζούρασεκ. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονπικης για το αυριανό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Η όμορφη κίνηση του Άρη για τον Πάρη Δερμάνη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:42 - 13.05.2024

Η όμορφη κίνηση του Άρη για τον Πάρη Δερμάνη

Μια πολύ όμορφη κίνηση έλαβε χώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, στο Αλεξάνδρειο, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να δίνει μια φανέλα των «κίτρινων» για τον Πάρη Δερμάνη, που δίνει την δική του «μάχη» για ζωή.

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Doukoure, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.