Άρης: Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Μορόν - Η ιλιγγιώδης αύξηση στις αποδοχές του και η νέα ρήτρα που συμφωνήθηκε!

Μορόν

i

© Intime

Άρης: Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Μορόν - Η ιλιγγιώδης αύξηση στις αποδοχές του και η νέα ρήτρα που συμφωνήθηκε!

Αλέξης Σαββόπουλος 16:33 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 23.10.2024

Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ισπανός φορ που τον κρατάει στο Βικελίδης ως το 2027. Η σημαντική αύξηση στις απολαβές του και η ρήτρα αποδέσμευσης.

Παίκτης του Άρη και με τη βούλα ως το καλοκαίρι του 2027 είναι ο Λόρεν Μορόν. Ο Ισπανός υπέγραψε το νέο τριετές συμβόλαιό του που με βάση τις απολαβές του, τον καθιστά έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κιτρινόμαυρου ρόστερ, στην ίδια κατηγορία με τους Μόντσου, Σιφουέντες και Κουάισον.

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος που ηγείται και φέτος της σχετικής κατηγορίας με έξι γκολ σε επτά αγώνες, θα δει να διπλασιάζεται το φετινό του συμβόλαιο και στη συνέχεια μια κλιμακωτή αύξηση στις απολαβές του.

Ο Άρης του δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να αυξήσει κι άλλο τις ετήσιες απολαβές του, συμπεριλαμβάνοντας και κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, τόσο ατομικών (όπως να βγει και φέτος πρώτος σκόρερ ή να σημειώσει περισσότερα από 15 γκολ), όσο φυσικά και ομαδικών όπως η συμμετοχή στην τετράδα και η κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Στα επίσης αξιοσημείωτα και η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιό του σε περίπτωση που στο μέλλον βρεθεί ομάδα που θα θελήσει να αποκτήσει τον Ισπανό στράικερ, ζήτημα που απασχόλησε έντονα τον παίκτη και τον Άρη το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, η ρήτρα αποδέσμευσης χωρίς τη συναίνεση του club είναι 5 εκατ. ευρώ. Για οποιοδήποτε ποσό μικρότερο των πέντε εκατομμυρίων, απαιτείται η συναίνεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.