Αρης: Η διάθεση του Βέλεθ, σύμμαχος στην μάχη που δίνει με τον χρόνο

Αρης: Η διάθεση του Βέλεθ, σύμμαχος στην μάχη που δίνει με τον χρόνο

Αλέξης Σαββόπουλος 23:14 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:07 - 29.05.2024

Ο Ισπανός δεν θέλει να χάσει με τίποτα τον τελικό και διαμηνύει σε όλους ότι θα είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Φραν Βέλεθ αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Ακη Μάντζιου και συνάμα ο μεγάλος του πονοκέφαλος αφού απομένουν κάτι παραπάνω απο δυο εβδομάδες, πριν τον τελικό, στον οποίο ο έλληνας τεχνικός θα ήθελε να έχει τον Ισπανό. Ιδανικά θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του για τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs με Λαμία και ΠΑΟΚ, προκειμένου να του δώσει λίγο αγωνιστικό ρυθμό.

Αυτό θα το ξέρει την επόμενη εβδομάδα που κατά πάσα πιθανότητα ο Βέλεθ θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο έμπειρος αμυντικός, στο διάστημα του τριήμερου ρεπό, μετέβη στην πατρίδα του όπου και επισκέφτηκε τον προσωπικό του γιατρό στην Αλμερία. Εκεί έκανε ακόμη μια ένεση στην περιοχή του αυχένα (είχε ήδη κάνει μια και στη Θεσσαλονίκη) και μέρα με τη μέρα αισθάνεται και καλύτερα. Οχι όμως έτοιμος για να μπει σε πλήρες πρόγραμμα. Το πιθναότερο είναι με τη Λαμία να μην είναι διαθέσιμος (έχει κάποιες ελπίδες να βρίσκεται στον πάγκο). Με τον ΠΑΟΚ όμως λογικά θα πάρει χρόνο.

Σύμμαχος στην προσπάθεια που καταβάλει ο παίκτης είναι η μεγάλη του επιθυμία να βρεθεί στον τελικό. “Δεν το χάνω με τίποτα αυτό το παιχνίδι” έχει διαμηνύσει τόσο στο τεχνικό τιμ όσο και στους συμπαίκτες του. Ο Μάντζιος ποντάρει πολλά στο πνεύμα νικητή και το ασίγαστο πάθος στο παιχνίδι του Ισπανού και για αυτό δεν τον πιέζει. Του δίνει όλο το χρόνο που χρειάζεται, μιας και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να τον έχει μαζι του στον τελικό του Πανθεσσαλικού και να τον αξιοποιήσει όπως το έχει στο μυαλό του.