Αρης: Η διαχείριση του Κουάισον, η Λαμία και η διακοπή
i

@intime

Αρης: Η διαχείριση του Κουάισον, η Λαμία και η διακοπή

Αλέξης Σαββόπουλος 16:45 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 04.10.2024

Τι σκέφτεται ο προπονητής του Άρη για τον Σουηδό επιθετικό και πότε υπολογίζεται ότι θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ρόμπιν Κουάισον, η τελευταία προσθήκη του Άρη, ήταν το κερασάκι στην φετινή γλυκιά μεταγραφική τούρτα. Επομένως είναι και ο τελευταίος που δεν έχουμε δει ακόμη, ένεκα της καθυστερημένης ενσωμάτωσής του και του χρόνου της αγωνιστικής του απραξίας. Εσχάτως καλλιεργήθηκε ένα κλίμα υπερ- αισιοδοξίας για το επίπεδο ετοιμότητας του Σουηδού φορ, και μολονότι, η κατάστασή του ήταν καλύτερη από αυτή που ενδεχομένως να περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη, με δεδομένο ότι έχει να αγωνιστεί εννιά μήνες, η ενσωμάτωση του Κουάισον θα είναι απολύτως ομαλή και βάσει της εικόνας που θα δείχνει καθημερινά.

Ο Σουηδός δουλεύει σε πολύ εντατικούς ρυθμούς ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος (δούλεψε εξτρά και το ΣΚ του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ), αναγνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δώσει στον κόσμο μια λανθασμένη πρώτη εντύπωση. Την ίδια πάνω-κάτω φιλοσοφία ασπάζεται και ο Άκης Μάντζιος που θα εντάξει σταδιακά τον 30χρονο επιθετικό στην ομάδα. Αρχικά υπάρχει η σκέψη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της αναμέτρησης με τη Λαμία. Για δυο λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με την προσαρμογή του. Να αρχίσει να εγκλιματίζεται δηλαδή στο νέο του περιβάλλον. Βοηθάει και το ότι είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θα πάρει μυρωδιά από το γεμάτο Βικελίδης. Ο δεύτερος με την πιθανότητα να πάρει κάποια ελάχιστα πρώτα λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή. Εφόσον φυσικά το επιτρέψει το ματς και η διακύμανση του σκορ.

Αν δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες κόντρα στη Λαμία, τότε η λογική λέει ότι θα κάνει το ντεμπούτο του μετά την διακοπή που ακολουθεί, πάλι με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα, όταν θα έχουν μεσολαβήσει άλλες δυο γεμάτες εβδομάδες προπονήσεων που θα αυξήσουν το επίπεδο ετοιμότητάς του. Το θετικό είναι ότι ανταποκρίνεται θετικά, δουλεύει αγόγγυστα και ήδη από τις πρώτες προπονήσεις, δείχνει ψήγματα της ποιότητας που διαθέτει.

Κουάισον: Ένα πολυεργαλείο με τη σουηδική εγγύηση ποιότητας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 18.09.2024

Κουάισον: Ένα πολυεργαλείο με τη σουηδική εγγύηση ποιότητας

Το lifestory του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, Ρόμπιν Κουάισον. Η πρώτη αγάπη (ΑΙΚ), το αδιάφορο πέρασμα από την Παλέρμο, η ποδοσφαιρική ωρίμανση στη Μάιντς και το άκομψο τέλος στην Αλ Ετιφάκ.