Αρης: Η εγγύηση Μορόν και ο… τίμιος Φατόρε
i

@intime

Αρης: Η εγγύηση Μορόν και ο… τίμιος Φατόρε

Αλέξης Σαββόπουλος 15:46 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 29.05.2024

Η ανατροπή στη Λαμία ήταν ισπανική υπόθεση και έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή των δυο παικτών που διάγουν αντιθετους βίους στη σεζόν, όμως χθες υπήρξαν αμφότεροι καθοριστικοί.

Το διπλό και μάλιστα με ανατροπή στη Λαμία, ήταν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ισπανική υπόθεση. Ο Αρης για να επιστρέψει στο ματς και να πετύχει στο τέλος τη νίκη, το οφείλει κατά κύριο λόγο σε δυο Ισπανούς που τον πήραν απο το χέρι και τον οδήγησαν στο τρίποντο. Στον αρχισκόρερ του, Λόρεν Μορόν και τον Φατόρε που αποδείχθηκε καθοριστικός με γκολ και ασιστ.

Ο 30χρονος επιθετικός ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση με την γκολάρα στο 46΄ και ένα λίγο αργότερα απο ασίστ του συμπατριώτη του. Με τα δυο χθεσινά τέρματα έφτασε τα 19 γκολ, δύο περισσότερα από τον Ελ Κααμπί και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη σεζόν, ειδικά αν σκοράρει και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός που κάνει… όργια φέτος, χρειάζεται δύο γκολ προκειμένου να ισοφαρίσει την επίδοση του Ντίνου Κούη από το 1981. Συνολικά, στη σεζόν έχει 20 γκολ, αφού έχει σκοράρει ένα και στο κύπελλο και όλοι στον Αρη εύχονται να συνεχίσει να το κάνει και στα δυο καθοριστικά παιχνίδια που έρχονται και ειδικά στον τελικό που θα κρίνει ένα τίτλο και μαι ευρωπαική έξοδο.

Φατόρε: «Το κύπελλο είναι το όνειρό μας, πρώτα όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:02 - 09.02.2024

Φατόρε: «Το κύπελλο είναι το όνειρό μας, πρώτα όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Ο δεξιός μπακ του Άρη δεν έκρυψε μιλώντας στη NOVA, την μεγάλη επιθυμία που υπάρχει στην ομάδα για την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά μοιράστηκε και την εμπειρία του από το Παλέ και τον αγώνα με την Τρέντο.

Κι αν ο Μορόν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια γκολ, η ευχάριστη έκπληξη στη Λαμία, ήταν ο Φατόρε. Κυρίως του δεύτερου ημιχρόνου αφού στον πρώτο τον παρέσυρε η γενική μετριότητα. Ο Ισπανός δεξιός μπακ έκανε την καλύτερη φετινη του εμφάνιση που συνοδευτηκε απο ένα γκολ και δύο ασίστ (είχε και μια στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Παναιτωλικό). Ο Ισπανός μετράει οκτώ αγώνες με τη φανέλα του Άρη, χθες έγινε ο 17ος σκόρερ του φετινού ρόστερ και η αλήθεια είναι ότι όποτε κλήθηκε από τον Μάντζιο να συνδράμει, πάντα σε ειδικές περιστάσεις, ανταποκρίθηκε με αξιοπρέπεια. Δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, αλλά κερδίζει τίμια τον όποιο χρόνο του δίνεται από τν προπονητή και κάθε φορά που αυτό συμβαίνει, καταθέτει και την ψυχή του στο χορτάρι.