Άρης: Η επόμενη σεζόν του Μάνου Γκαρθία
i

Μάνου Γκαρθία@intime

Άρης: Η επόμενη σεζόν του Μάνου Γκαρθία

Αλέξης Σαββόπουλος 14:43 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 22.06.2024

Τα δεδομένα για το μέλλον του χαρισματικού Ισπανού λίγο πριν την 3η του κομβική χρονιά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Γιατί ο Άρης ψάχνει ενίσχυση στη θέση.

Ο Μάνου Γκαρθία ήταν και παραμένει ένα μεγαλεπήβολο πρότζεκτ για τον Άρη, λόγω ταλέντου, ηλικίας και προοπτικής δημιουργίας υπεραξίας. Δαπανηρό αφού αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή του club (που μάλιστα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη), που δεν έχει αποδώσει ακόμη, ίσως όχι με ευθύνη του παίκτη αφού ο σοβαρός τραυματισμός και η απουσία του για ένα ολόκληρο χρόνο από τα γήπεδα, υπήρξε ένα τεράστιο και ολίγον τι αναμενόμενο πισωγύρισμα. Θα συνέβαινε με τον οποιονδήποτε.

Ο Ισπανός έχει ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη, δεν υπάρχει καμία εισήγηση αποχώρησής του, όμως και μόνο το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκαλίζει εδώ και καιρό την περίπτωση του Κογιάδο και άλλων παικτών που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Γκαρθία φανερώνει την σκέψη που κάνουν οι κιτρινόμαυροι να τον πλαισιώσουν με ένα ακόμη ποδοσφαιριστή. Ίσως και κάτι βαθύτερο. Ότι έχουν αρχίσει να κάνουν και δεύτερες σκέψεις σχετικά με την προοπτική απόσβεσης της πολυδάπανης αυτής μεταγραφής. Μην ξεχνάμε και κάτι ακόμη. Ο 25χρονος παίκτης έχει αυτή τη στιγμή το πιο… βαρύ συμβόλαιο στην ομάδα. Με διαφορά από τον επόμενο. Και χωρίς τα έσοδα από την Ευρώπη, ενδεχομένως και δυσβάστακτο.

Όλοι αυτοί οι λόγοι κάνουν τους ανθρώπους του Άρη να μην είναι και εντελώς αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη στην περίπτωση φυσικά που εκδηλωθεί σοβαρό και αντίστοιχο της επένδυσης ενδιαφέρον. Κάτι που δεν έχει συμβεί αλλα εφόσον προκύψει, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ανοικτή στο να το συζητήσει. Από την άλλη βέβαια ο υγιής Μάνου Γκαρθία με μια ολοκληρωμένη και χωρίς προβλήματα προετοιμασία, μπορεί να αποτελέσει μια εσωτερική μεταγραφή για τον Άρη λόγω της δεδομένης ποιότητας του. Όπως και να έχει η 3η του σεζόν στον Άρη μοιάζει και η πιο κομβική….