Η ευκαιρία του Άρη να στείλει ακόμη ένα μήνυμα σε όλους!
i

© Intime

Η ευκαιρία του Άρη να στείλει ακόμη ένα μήνυμα σε όλους!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 08:16 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:17 - 17.10.2024

Ο Άρης έχει μπροστά του μία εντός έδρας αναμέτρηση με την Athens Kallithea, που αποτελεί ευκαιρία για να φωνάξει παρών. Ακόμα πιο δυνατά...

Μπαίνουμε σε ρυθμούς Stoiximan Super League σιγά-σιγά και πάλι, αφού η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έφτασε στο τέλος της και πλέον μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μία διακοπή, που σε κάποιους μπορεί να έκανε καλό και σε κάποιους άλλους όχι. Θα φανεί αυτό.

Για παράδειγμα, ο Άρης ήταν μία από τις ομάδες που πήγαινε «τρένο», μετρώντας τρεις σερί νίκες (και οι δύο μάλιστα σε ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ), οπότε θεωρητικά δεν είχε τόσο ανάγκη το διάλειμμα, μιας και είχε εξαιρετικό ρυθμό. Ωστόσο, η ξεκούραση και οι «ανάσες» μόνο κακές δεν είναι. Το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις.

Με την επιστροφή της στη δράση η ομάδα του Άκη Μάντζιου αντιμετωπίζει την Athens Kallithea στο «Κλ. Βικελίδης» το βράδυ της Κυριακής (20/10, 20:00) και ο στόχος φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη νίκη. Μία νίκη, η οποία είναι αρκετά σημαντική για πολλούς και διάφορους λόγους...

Το... μοναδικό 4Χ4 και η παραμονή κοντά στην κορυφή

Μπορεί ο αντίπαλος να είναι διαφορετικός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπου νίκησε άνετα τη Λαμία με 2-0, αλλά το «πρέπει» είναι ίδιο ουσιαστικά. Οι «κίτρινοι» καλούνται να εκμεταλλευτούν το Χαριλάου και να πάρουν ένα ακόμη «τρίποντο».

Σε περίπτωση που ο Άρης πάρει τη νίκη, θα είναι η μοναδική ομάδα στη Stoiximan Super League με τέσσερις διαδοχικές νίκες, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να είναι και η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα, που θα έχει σκοράρει σε όλα της τα ματς. Στατιστικά, που πάντα έχουν τη σημασία τους και είναι εντυπωσιακά.

Πάμε και σε κάτι πιο ουσιαστικό τώρα. Αν ο Άρης επικρατήσει της Athens Kallithea, είτε που θα παραμείνει πολύ κοντά στην κορυφή, είτε που θα ανέβει σε αυτή αν ο ΠΑΟΚ δεν νικήσει στην «OPAP Arena». Και αυτό, μετά από οκτώ ολόκληρες αγωνιστικές! Και αφού θα έχει νικήσει μία ομάδα, που έκοψε βαθμούς σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και έβαλε δύσκολα σε Ολυμπιακό.

Εν ολίγοις, το ερχόμενο παιχνίδι με την Athens Kallithea για τον Άρη αποτελεί ευκαιρία να στείλει ένα ακόμη μήνυμα σε όλους...