Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν

Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν

Το κρίσιμο τελευταίο 20ήμερο για τη Σαουδική Αραβία, η καθημερινή διαχείριση του Ισπανού από τον Μάντζιο και στο… βάθος η πρόθεση κατάθεσης πρότασης ανανέωσης του Άρη για ακόμη τρία χρόνια με ένα εκατ. ετησίως.

Από την απόλυτη βεβαιότητα της περσινής σεζόν, ο Λόρεν Μορόν έχει μετατραπεί σε καθημερινό ερωτηματικό. Επί τρεις μήνες, για να μην πούμε παραπάνω (πάλι μέσα θα είμαστε), το όνομά του βρίσκεται σχεδόν καθημερινά να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια πολλών εκατομμυρίων, για τον ίδιο και τον Άρη. Η Γη της Επαγγελίας ακούει στο όνομα Σαουδική Αραβία, και η Saudi Pro League, στην οποία τα τελευταία χρόνια έχουν βρει ποδοσφαιρικό αποκούμπι, εκατοντάδες αστέρες από την Ευρώπη. Μόνο που φέτος η συγκεκριμένη αγορά εμφανίζει δυσκολίες και οι ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν παίκτες διαθέσιμους να αγωνιστούν στο πρωτάθλημά τους, δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν από την Κυβέρνηση, τα παχυλά μπάτζετ που θα τις επιτρέψουν να αποκτήσουν τους παίκτες που θέλουν, μεταξύ αυτών, και τον περσινό πρώτο σκόρερ του Άρη και της ελληνικής λίγκας που φαίνεται να κάνει… γκελ σε τουλάχιστον τρεις ομάδες.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Εντωμεταξύ, ο χρόνος κύλησε, πρόταση δεν έχει έρθει, το πρωτάθλημα ξεκίνησε και όπως είναι απολύτως λογικό και ανθρώπινο, ο Ισπανός φορ, δεν γίνεται να παραμείνει ανεπηρέαστος, σε όλη αυτή την μεταγραφική παραφιλολογία. Θα ήταν δύσκολο για τον καθένα και φάνηκε στον τρόπο που τον διαχειρίστηκε ο Μάντζιος στα φιλικά της προετοιμασίας, θέλοντας περισσότερο να τον προφυλάξει. Το… μασάζ στον Μορόν είναι καθημερινό φαινόμενο στο προπονητήριο, ενώ παρέμενε αμφίβολο, ακόμη και αν θα ξεκινούσε βασικός στο Περιστέρι, όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Ισπανός, δεν έχει το περσινό καθαρό μυαλό.

Άρης: Το… ίσως και μακρύ καλοκαίρι του Μορόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:39 - 19.07.2024

Άρης: Το… ίσως και μακρύ καλοκαίρι του Μορόν

Το Sportal παρουσιάζει όλα τα δεδομένα γύρω από την πιθανή παραχώρηση του Ισπανού φορ. Οι τρεις ομάδες που τον θέλουν από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μεξικό και γιατί μπορεί το θέμα να ξεκαθαρίσει και τον Αύγουστο.

Τι μέλει γενέσθαι; Το σίγουρο είναι ότι κανέναν από τους δυο, δεν βοηθά αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση. Οι μεταγραφές στη Σαουδική Αραβία ολοκληρώνονται στις 7 Αυγούστου. Επομένως υπάρχει περίπου ένα 20ήμερο ακόμη στο οποίο θα φανεί αν θα υπάρξει επίσημη πρόταση για τον παίκτη, με τι χρήματα (ο Αρης θα ήταν ικανοποιημένος με ένα ποσό 6-7 εκ) ή αν υπάρχει περίπτωση να προκύψει ενδιαφέρον και από κάποιο άλλο πρωτάθλημα, με χρήματα που θα ικανοποιούσαν τον παίκτη και το club.

Υπάρχει βέβαια πάντα και το σενάριο να μην συμβεί τίποτα από όλα αυτά και ο Μορόν να παραμείνει και τη φετινή σεζόν στο ρόστερ του Άρη. Χωρίς να γνωρίζουμε τις πιθανότητες που συγκεντρώνει αυτό το σενάριο, ο Άρης οφείλει και πρέπει να είναι έτοιμος και για αυτό το ενδεχόμενο. Στο πως θα διαχειριστεί αυτό το σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα και πως θα επηρεαστούν και οι τελευταίες προσθήκες που έχει στο πλάνο να κάνει ο Αρης και για τις οποίες ο Μορόν είναι ο απόλυτος ρυθμιστής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ήδη μεταφέρει προφορικά στην πλευρά του παίκτη, την πρόθεσή του να τον ανταμείψει και να του προτείνει νέο τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1εκ ευρώ ετησίως (φέτος θα εισπράξει 350.000), προκειμένου να τον κάνει το πιο αδρά αμειβόμενο ποδοσφαιριστή του ρόστερ. Μέχρι όμως να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση, τη «καυτή» πατάτα της διαχείρισης του Μορόν την έχει ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του…