Άρης: Η Λέουβεν για Βερστράτε
i

©intime

Άρης: Η Λέουβεν για Βερστράτε

Αλέξης Σαββόπουλος 10:14 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 02.07.2024

Στο στόχαστρο της Λέουβεν φέρνει τον Μπίργκερ Βερστράτε ο βελγικός τύπος. Τι συμβαίνει με τον 30χρονο μέσο.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε, μιας από τις πολλές περσινές μεταγραφές του Άρη, εμφανίζεται σήμερα στον βελγικό τύπο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέουβεν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gva.be», η Λέουβεν θέλει να επαναπατρίσει τον 30χρονο χαφ στην πατρίδα του, έναν χρόνο μετά την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Οι Βέλγοι μάλιστα αναφέρουν ότι ο παίκτης παρότι έχει καλό συμβόλαιο δεν θα ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, έτσι ώστε να είναι ξανά κοντά στην οικογένειά του. Ο Βερστάτε είχε την περασμένη σεζόν με τον Άρη 29 συμμετοχές ενώ στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί σε Μπριζ, Κορτράικ, Γάνδη, Αντβέρπ και Μαλίν.

Ο Βερστράτε έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη και ενώ επισήμως το όνομά του δεν βρίσκεται σε κάποια λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, ο Αρης δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιό του και να αναζητήσει κάτι καλύτερο στη θέση που αγωνίζεται , κάτι που έχει επισημάνει στις εισηγήσεις του για το ρόστερ και ο Μάντζιος, όπως έχει γράψει το Sportal.