Αρης: Η πρόταση στον Σίλβα, η Εστουδιάντες και η διστακτικότητα του παίκτη

Τζόναθαν Σίλβα

i

© IMAGO / Alterphotos

Αρης: Η πρόταση στον Σίλβα, η Εστουδιάντες και η διστακτικότητα του παίκτη

Η συμφωνία με την Χετάφε, η πρόταση που έχει στα χέρια του ο 30χρονος αριστερός μπακ και η αναμονή για την απάντησή του.

Ο Τζόναθαν Σίλβα της Χετάφε που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλμπαθέτε, είναι η 1η επιλογή του Αρη για τη θέση του αριστερού μπακ αφού συγκεντρώνει πολλά απο τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μάντζιος για την κάλυψη της θέσης και έχει δώσει το ΟΚ. Ο παίκτης, αν και η Χετάφε ανακοίνωσε επίσημα ότι ο παίκτης επέστρεψε από τον ετήσιο δανεισμό του, δεν βρίσκεται στο πλάνο για την επόμενη και τελευταία χρονιά του συμβολαίου και ήδη έχει διαμηνύσει στον εκπρόσωπό του να βρει ομάδα.

Ο Άρης έχει εδώ και καιρό συμφωνήσει με την Ισπανική ομάδα, η οποία το μόνο που θα κρατήσει είναι ένα ποσοστό μεταπώλησης και η φόρμουλα αποδέσμευσης θυμίζει τις περιπτώσεις των Μορόν και Μοντόγια. Ο παίκτης να αποκτηθεί δηλαδή ως ελεύθερος και η Χετάφε να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου της τελευταίας χρονιάς.

Στον παίκτη ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο τριών χρόνων και περιμένει την απάντησή του. Παρότι η πρόταση είναι ελκυστική και του προσφέρονται και αγωνιστικά εχέγγυα, ο 30χρονος αργεντινός με ιταλικό διανατήριο, εμφανίζεται διστακτικός στο να πει το ναι. Εχει την πρόταση του Αρη αλλά παράλληλα φαίνεται ότι εξετάζει και τις εναλλακτικές επιλογές του, είτε αυτές αφορούν την παραμονή του στην Ισπανία είτε την επιστροφή του στην Αργεντινή. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «0221.com.ar» ανέφερε σήμερα μεταξύ άλλων πως ο ποδοσφαιριστής που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποχωρήσει από την Χετάφε, θέλει να μείνει στην Ευρώπη, αλλά η Εστουντιάντες από την πλευρά της επιθυμεί να τον επαναπατρίσει.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει και η συζυγός του όπως όλα δείχνουν. Ο Άρης προς το παρόν δεν έχει δώσει deadline στην πλευρά του παίκτη αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να το κάνει αφού ο Μάντζιος θα ήθελε να τον έχει στην διάθεσή του, αν όχι στην Πτολεμαϊδα, σίγουρα στο βασικό στάδιο στην Ολλανδία. Είτε αυτόν είτε τον παίκτη που αποτελεί το plan b.