Άρης: Η πρώτη προπόνηση στην Πτολεμαϊδα (pics)
i

@arisfc

Άρης: Η πρώτη προπόνηση στην Πτολεμαϊδα (pics)

Αλέξης Σαββόπουλος 21:07 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 07.07.2024

Εφθασε και προπονήθηκε η κιτρινόμαυρη αποστολή στο αθλητικό κέντρο Παντελίδης. Απο αυριο αρχίζει πρόγραμμα διπλών προπονήσεων.

Στο γνώριμο αθλητικό κέντρο της Πτολεμαϊδας το οποίο είχε επισκεφτεί και τον χειμώνα, βρίσκεται απο σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Αρη. Εκεί θα παραμείνει για οκτώ μέρες, ως την Δευτέρα 15 Ιουλίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το δευτερο στάδιο στην Ολλανδία απο τις από τις 21 του μήνα.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση απο τον Αη Μάντζιο και τους συνεργάτες του που ήταν στην ουσία μια ενεργοποίηση ενώ απο αύριο θα ξεκινήσουν οι καθημερινές διπλές προπονήσεις. Οι πρώτες εντυπώσεις από την εικόνα του αθλητικού κέντρου είναι ιδιαίτερα θετικές αφού με αφορμή την άφιξη του Αρη αλλά και ακόμη τριών ομάδων της Σούπερ Λιγκ, έχουν γίνει μια σειρά από εργασίες αναβαθμισης των εγκαταστάσεων.

Άρης: Μέχρι την Δευτέρα η απάντηση του Σίλβα, έγινε επαφή και με Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:40 - 07.07.2024

Άρης: Μέχρι την Δευτέρα η απάντηση του Σίλβα, έγινε επαφή και με Χουάνκαρ

Ο Αρης που ψάχνει αριστερό μπακ, περιμένει μεχρι τη Δευτερα την οριστική απάντηση του 29χρονου μπακ της Χετάφε, ενώ έκανε επαφή και με τον έμπειρο Ισπανό πρώην παίκτη του Παναθηναικού που θέλει όμως Σαουδική Αραβία.

Στην αποστολή που βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα βρίσκονται οι:

Cuesta, Κυριαζής, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pavicic, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός και από την ομάδα Κ19 οι Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός).