Άρης: Η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν ξεγράφει τον Μάνου Γκαρθία
i

©intime

Άρης: Η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν ξεγράφει τον Μάνου Γκαρθία

Αλέξης Σαββόπουλος 10:00 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 15.07.2024

Η Ισπανική ομάδα εξακολουθεί να έχει στη μεταγραφική της λίστα τον 26χρονο παίκτη του Άρη και οι πληροφορίες από την χώρα του αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση.

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία συντηρούν τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Μάνου Γκαρθία και την προοπτική επιστροφής του στην ομάδα που αγωνίστηκε μεταξύ 2019 και 2021, σκοράροντας 4 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ σε 74 αναμετρήσεις. Όπως έχει πει και ο ίδιος για εκείνη την εποχή: «Είχα το αγκάθι που έπαιξα στο El Molinón με τους ανθρώπους μας για 5 ή 6 μήνες μόνο. Μετά, με την πανδημία, το να παίζεις με άδεια γήπεδα δεν είναι το ίδιο», είχε αναφέρει ο Γκαρθία σε συνέντευξή του.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ισπανική ομάδα, καλοβλέπουν την περίπτωση του 26χρονου παίκτη του Άρη στην προσπάθεια που θα κάνουν την επόμενη σεζόν να επιστρέψουν στη LaLiga. Μάλιστα δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον για τον Μάνου Γκαρθία να το κάνουν και επίσημα αφού ούτως ή άλλως, έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Άρη στα πλαίσια της μεταγραφής του πριν από δυο χρόνια και της αποπληρωμής του ποσού που κόστισε η μεταγραφή.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από τον ίδιο τον παίκτη που δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Χιχόν αλλά φυσικά και τον Άρη για τον οποίο ο Γκαρθία αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή του club και ένα μεγαλεπήβολο πρότζεκτ που όμως δεν είχε ακόμη την απόδοση που θα περίμεναν εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο που τον κράτησε εκτός για ένα χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι όσο διανύουμε τη θερινή μεταγραφική περίοδο το θέμα θα παραμένει στην επικαιρότητα, κυρίως από την πλευρά των Ισπανών.