Άρης: Η Βάσκο στο κόλπο για Φαμπιάνο
i

Φαμπιάνο©intime

Άρης: Η Βάσκο στο κόλπο για Φαμπιάνο

Αλέξης Σαββόπουλος 10:31 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 27.06.2024

Και ομάδες από την Βραζιλία μπαίνουν στο κάδρο της απόκτησης του έμπειρου κεντρικού αμυντικού σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πατρίδα του έμπειρου αμυντικού.

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της επόμενης ομάδας του Φαμπιάνο δίνει ένας δημοσιογράφος από την Βραζιλία. Πιο συγκεκριμένα ο Φάμπιο Τόρες με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) αναφέρει ότι ο παίκτης έχει προταθεί στη Βάσκο Ντα Γκάμα που βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης παικτών εν όψει του επόμενου Copa do Brasil και του Campeonato Brasileiro.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βάσκο αξιολογεί την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Άρη που έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ελεύθερος και παραμένει δίχως ομάδα. Ο Φαμπιάνο στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στην Παλμέιρας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2016 καθώς επίσης και στις Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ και Τσαπεκοένσε, πριν έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μποαβίστα.

Ο Άρης έχει κάνει την δική του προσπάθεια να κρατήσει τον Φαμπιάνο στο Κλεάνθης Βικελίδης, καταθέτοντάς του δυο προτάσεις με την τελευταία από αυτές να είναι και αρκετά καλή με βάση τα οικονομικά δεδομένα του club και φυσικά την ηλικία του. Ο παίκτης έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ψάχνει ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο σε Κατάρ, Ντουμπάι και Σαουδική Αραβία και ο Άρης του έχει ζητήσει να απαντήσει ως την επόμενη εβδομάδα, ώστε να ενεργοποιήσει το plan B σε περίπτωση που δεν αποδεχτεί την πρόταση του Άρη.