Αρης: Η υπέρβαση που απαιτείται για Μπάρε και οι δυσκολίες

Κέιντι Μπάρε

i

©imago

Αρης: Η υπέρβαση που απαιτείται για Μπάρε και οι δυσκολίες

Αλέξης Σαββόπουλος 18:44 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 04.07.2024

Η επιθυμία του διεθνή Αλβανού μέσου να βρει συμβόλαιο στη LaLiga και το υψηλό κασέ του αποτελούν εμπόδια που προσπαθεί να ξεπεράσει ο Αρης.

Ο Κέιντι Μπάρε που έμεινε ελεύθερος απο την Εσπανιόλ είναι η βασική επιλογή του Αρη για τη θέση του αμυντικού χαφ, όπως έχει αποκαλύψει το Sportal.

Μια εξαιρετική περίπτωση τόσο με βάση το αγωνιστικό πακέτο που διαθέτει όσο και για την ηλικία του. Χωρίς υπερβολή, ενδεχόμενη απόκτησή του θα συνιστά μια σημαντική αναβάθμιση της θέσης. Ταυτόχρονα όμως είναι και μια περίπτωση με σημαντικό βαθμό δυσκολίας όσον αφορά την υλοποίησής της.

Ο Μπάρε ολοκλήρωσε μια σεζόν που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο σε ατομικό όσο και και σε συλλογικό επίπεδο. Η Εσπανιόλ επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της LaLiga και ο ίδιος έβαλε το λιθαράκι του παίζοντας σε 39 παιχνίδια πρωταθλήματος (τα 24 βασικός) και άλλα τρία στο κύπελλο. Σύνολο 42 ματς. Μια γεμάτη χρονιά που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι… κυκλοφορεί ελεύθερος, τον καθιστά περιζήτητο.

Ο Αρης του έχει χτυπήσει την πόρτα πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο, γνωρίζοντας ότι μένει ελεύθερος. Του έχει καταθέσει πρόταση για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη αφού θεωρεί ότι “κουμπώνει” άριστα στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης σεζόν ως βασικός αμυντικός μέσος.

Υπάρχουν όμως δυο σημαντικά εμπόδια που καλείται να υπερπηδήσει ο Αρης. Το ένα έχει να κάνει με την επιθυμία του παίκτη να κεφαλαιοποιήσει την καλή χρονιά που έκανε βρίσκοντας ένα καλό συμβόλαιο στη LaLiga από όπου υπάρχουν ήδη ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Το δεύτερο είναι το υψυλό κασέ του. Ο παίκτης φέρεται να αξιώνει ένα ποσό πάνω απο 500.000 ευρώ, ποσό που συνιστά μια αγωνιστική υπέρβαση για τον Αρη. Το αν είναι διατεθειμένος να την κάνει θα φανεί τα επόμενα 24ωρα, ειδάλλως θα ενεργοποιηθεί το plan b για την ενίσχυση στη θέση του ανασταλτικού μέσου που έχει ζητήσει ο Μάντζιος.