Αρης: Κάνει… all in για τον Μουνίρ, στο βάθος πάντα και ο Αραούχο

Φωτ. IMAGO

Αρης: Κάνει… all in για τον Μουνίρ, στο βάθος πάντα και ο Αραούχο

Αλέξης Σαββόπουλος 17:58 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 21.08.2024

Γιατί οι κιτρινόμαυροι έχουν σε προτεραιότητα τον Ισπανό και είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα για να τον φερουν στη Θεσσαλονίκη. Τι ισχύει με τον Αραούχο.

Ο Αρης, οδεύοντας προς το φινάλε των μεταγραφών, έχει ρίξει όλο το βάρος στην ενίχυση της επίθεσης, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης του Μορόν. Μετά το ναυάγιο με τον Μενσά, υπόθεση για την οποια ο Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε μεγάλη προσπάθεια, ο Αρης δίνει πλέον τα ρέστα του για την απόκτηση του Μουνίρ που παραμείνει ελεύθερος και δίχως ομάδα, μετά την ολοκληρωση της συνεργασίας του με τη Λας Πάλμας.

Οι δυο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας εδώ και αρκετό καιρό και όχι μόνο αυτό, αλλά του έχουν καταθέσει πρόταση που προσεγγίζει το 1εκ. Βέβαια ο παίκτης, αρχικά ζήτησε 1,5 εκ ευρώ, ποσό όμως που όσο πάμε προς το φινάλε των μεταγραφών, λογικα θα πέσει και ίσως υπάρξει η δυνατότητα σύγκλισης, αφού και ο Αρης φέρεται διατεθειμένος να φτάσει το 1εκ, ίσως και λίγο παραπάνω. Ο Ισπανός με καταγωγή απο το Μαρόκο, αρέσει πολύ και στον Μάντζιο, αφού μπορεί με την ίδια ευχέρεια, να αγωνιστεί τόσο ως φορ, όσο και ως δεξιός εξτρέμ.

Αρης: Προσπαθεί για colpo grosso με Μουνίρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:03 - 10.08.2024

Αρης: Προσπαθεί για colpo grosso με Μουνίρ

Σε επαφές με τον 28χρονο Μαροκινό δεξιό εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος απο τη Λας Πάλμας βρίσκεται ο Αρης σε μια ακόμη επιλογή από το πάνω ράφι που έχει όμως τις δυσκολίες της. Τι ζητάει ο παίκτης, τι προσφέρει ο Αρης...

Μια απλή ματιά στος συμμετοχές του με τις φανέλες των Μπατσελόνα, Σεβίλλης, Χετάφε, Βαλένθια, Λας Πάλμας και Αλαβές, φανερώνει, βρίσκει κανείς ότι η παρουσία του στα άκρα της επίθεσης αλλά και στην κορυφή είναι μοιρασμένες. Για την ακρίβεια μετράει 104 παιχνίδια ως φορ και 103 στο δεξί φτερό, ενώ έχει και 75 ως αριστερός εξτρέμ. Με τον Μουνίρ δηλαδή παίρνεις στην ουσία δυο σε ένα, κάτι που εκτιμάται πολύ και από το τεχνικό τιμ του Αρη που αναζητά επιπλέον λύσεις σε αυτές τις δυο θέσεις.

Ο Αρης θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τον Μουνίρ κι αυτός είναι ο λόγος που έχει στο… περιθώριο τον Αραούχο με τον οποίο επίσης υπάρχει επαφή εδώ και μέρες και είναι μια περίπτωση με θετικά, όπως τη γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και αρνητικά, όπως το βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό του.