Αρης: Κάνει… like στην αγορά της Αργεντινής

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το Άρης - Ολυμπιακός

i

© Intime

Αρης: Κάνει… like στην αγορά της Αργεντινής

Αλέξης Σαββόπουλος 14:27 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 29.06.2024

Εκτός απο την… αγαπημένη του Ισπανία, ο Αρης έχει ρίξει τα μεταγραφικά του δίχτυα και στην μεγάλη αγορά της Αργεντινής. Τι ψάχνει.

Η Ισπανική αγορά είναι διαχρονικά η αγαπημένη του Αρη. Ειδικά την τελευταία 20ετία αποτελεί την σταθερή δεξαμενή από την οποία αντλεί ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις, έχοντας, είναι η αλήθεια, μερικές εξόχως πετυχημένες επιλογές (Κόκε, Χαβίτο κτλ παλιότερα, Μορόν πιο πρόσφατα). Είναι όμως ταυτόχρονα και μια… αλμυρή αγορά, ειδικά αν θέλεις να ψωνίσεις από το πάνω ράφι, κοινώς απο τη LaLiga. Μπορείς βέβαια να βρεις εξαιρετικές περιπτώσεις και στη 2η κατηγορία που ταιριάζει περισσότερα στα κυβικά μας. Η ισπανική αγορά θα έχει και φέτος την τιμητική της όπως όλα δείχνουν με παίκτες όπως ο Τζόναθαν Σίλβα, ο Κογιάδο, ο Μπάρε που έχουν δεχθεί την κρούση του Αρη.

Ο Άρης ολοκλήρωσε μία σπουδαία κίνηση: Πήρε τον Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:53 - 28.06.2024

Ο Άρης ολοκλήρωσε μία σπουδαία κίνηση: Πήρε τον Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αφήνει πίσω του τον Παναθηναϊκό με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας και πάει στη Θεσσαλονικη για τον Αρη, για να πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται ως ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες παίκτες.

Δεν θα είναι η μοναδική πηγή όμως, αφού φαίνεται ότι εσχάτως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ρίχνει, όχι απλά κλεφτές ματιές, αλλά επισταμένες, προς την αγορά της Αργεντινής, η οποία επίσης έχει προσφέρει μερικούς ποδοσφαιριστές που άφησαν έντονο το αποτύπωμά τους, όπως Μαντσίνι, Ματέο, Κάμπορα κτλ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο Αρης έχει απλώσει τα δίχτυα του και στην Αργεντινή, τσεκάροντας κυρίως παίκτες για τις θέσεις της επίθεσης που επιθυμεί διακαώς να ενισχυθεί (φορ, εξτρέμ).

Η Αργεντινή, σε σχέση με την Ισπανία έχει το πλεονέκτημα ότι είναι μια σαφώς μεγαλύτερη αγορά που μπορεί να προσφέρει πληθώρα επιλογών. Επίσης, είναι μια αγορά για όλα τα… πορτοφόλια, Μπορείς να βρεις εξαιρετικές περιπτώσεις σε τιμές συμβατές με τα ελληνικά δεδομένα, καθώς επίσης και νεαρούς ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία, όπως συνέβη με τους Ματέο και Μαντσίνι.