Αρης: Κίνηση για το μέλλον με Ντιαντί (Vid)
i

©Getty

Αρης: Κίνηση για το μέλλον με Ντιαντί (Vid)

Αλέξης Σαββόπουλος 10:29 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 02.07.2024

Τον 17χρονο ταλαντούχο Σενεγαλέζο εξτρέμ προσπαθεί να ντύσει στα κιτρινόμαυρα ο Άρης σε μια κίνηση προοπτικής για το μέλλον.

Τη μορφή επένδυσης έχει η προσπάθεια του Άρη να φέρει στη Θεσσαλονίκη έναν 17χρονο νεαρό Σενεγαλέζο. Οι κιτρινόμαυροι έχουν εντοπίσει μια καλή περίπτωση με προοπτική στο πρόσωπο του 17χρονου αριστερού εξτρέμ Κλέιτον Σιλβέριο Ντιάντι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του, την Espoirs de Guédiawaye από τη Νιγηρία και αν τα βρει μαζί της, ο νεαρός Σενεγαλέζος θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ντιάντι έκανε αισθητή την παρουσία του στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων U17 κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Εθνική Γαλλίας. Συγκεκριμένα αναδείχθηκε ΜVP της διοργάνωσης. Ο γεννημένος στις 29 Ιουλίου 2006 ποδοσφαιριστής, στις αρχές του 2023, εντάχθηκε στη βραζιλιάνικη ομάδα Σάο Πάολο. Όμως η ομάδα υποχρεώθηκε να τον αφήσει ελεύθερο γιατί ήταν ακόμη ανήλικος (16 ετών όταν υπέγραψε στη Βραζιλία).

Ο Ντιαντί είναι γεννημένος στις 29 Ιουλίου 2006, στο Σάο Ντομίνγκος της Γουινέα Μπισάου, απέκτησε την Σενεγαλέζικη υπηκοότητα, ενώ είναι κάτοχος και γαλλικού διαβατηρίου.