Χτύπησε «καμπανάκι» στον Άρη η Λαμία μέσα στο «Βικελίδης»

Χτύπησε «καμπανάκι» στον Άρη η Λαμία μέσα στο «Βικελίδης»

Sportal newsroom 22:57 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 10.08.2024

Χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μέκιτς, η Λαμία έφυγε με το «διπλό» από το «Κλ. Βικελίδης», εκεί όπου επικράτησε του Άρη με 1-0.

Ήττα για τον Άρη και νίκη για τη Λαμία περιλάμβανε το μεταξύ τους φιλικό, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (10/8). Ο σύλλογος του Μαρίνου Σατσιά έφυγε με το «διπλό» από το «Κλ. Βικελίδης», εκεί όπου επικράτησε με σκορ 0-1.

Οι Φθιωτοί πήραν το προβάδισμα με τον Μέκιτς, ο οποίος σκόραρε στο 28ο λεπτό του αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, επιχείρησε ένα πολύ όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριαζή. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ του αγώνα, το οποίο αποτέλεσε «καμπανάκι» για τους «κίτρινους».

Επίσημο: Στα «κίτρινα» ο Σίντκλεφ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:20 - 10.08.2024

Επίσημο: Στα «κίτρινα» ο Σίντκλεφ

Την απόκτηση του 19χρονου Σουηδού γκολκίπερ, Φιλίπ Σίντκλεφ ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8) ο Άρης. Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «κίτρινους».

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Λαμία θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Αντίστοιχα, ο Άρης θα βρεθεί στο Περιστέρι, εκεί που θα τον υποδεχθεί ο Ατρόμητος.

OI ENΔΕΚΑΔΕΣ:

Άρης (Μάντζιος): Κυριαζής, Μάγιο (78′ Φατόρε), Ρόουζ(55′ Ζουλ), Μπράμπετς, Μοντόγια (55′ Φεράρι), Βέλεθ, Πάρντο (46΄Μάνου Γκαρθία), Φετφατζίδης (46′ Σαβέριο), Μόντσου (70′ Ντιαντί), Σαμόρα, Μορόν (78′ Σουλεϊμάνοφ).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Λαμία (Σατσιάς): Κόστιτς, Ντεντάκης, Αντράντε, Γιαννούτσος, Σαραμαντάς, Κορνέζος, Αθανασακόπουλος, Νούνες, Γκουίντο, Μέκιτς, Βλαχομήτρος.