Άρης: «Λεπτομέρειες για τη συμφωνία Άρη και Λέουβεν για Βερσράτε»
i

©intime

Άρης: «Λεπτομέρειες για τη συμφωνία Άρη και Λέουβεν για Βερσράτε»

Αλέξης Σαββόπουλος 10:22 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 08.07.2024

Στην Λέουβεν όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο 30χρονος μέσος που έχει συμφωνήσει με την βέλγικη ομάδα. Τα τυπικά για την συμφωνία και με τον Άρη.

Ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στην πατρίδα του είναι ο Μπίργκερ Βερστράτε. Πιο συγκεκριμένα στη Λέουβεν, που σύμφωνα με τους Bέλγους θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Όπως αναφέρουν βελγικά δημοσιεύματα, ο Μπίργκερ Βερστράτε του Άρη έχει δώσει τα χέρια με την Λέουβεν και η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι για την ακρίβεια δίνει περισσότερες πληροφορίες ο οποίος υποστηρίζει ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα και πως η Λέουβεν έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη. Μάλιστα αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή.

Ο 30χρονος Βέλγος μέσος μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει και να επιστρέψει στο Βέλγιο για προσωπικούς λόγους που αφορούν την οικογένειά του. Ο Βερστράτε δεν αναχώρησε με την υπόλοιπη ομάδα για την Πτολεμαΐδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και όπως αναφέρεται στο παραπάνω ρεπορτάζ η μεταγραφή του στην Λέουβεν μπορεί να ολοκληρωθεί και στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Η Λέουβεν είναι η 7η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί στο Βέλγιο ο 30χρονος μέσος που έχει φορέσει τη φανέλα των Μπριζ, Μουσκρόν, Γάνδης, Κορτράικ, Μαλίν και Αντβέρπ.