Άρης: Μάνου Γκαρθία αντί Πάρντο στην αποστολή
i

©intime

Άρης: Μάνου Γκαρθία αντί Πάρντο στην αποστολή

Αλέξης Σαββόπουλος 11:15 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 14.08.2024

Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Ισπανός μέσος αφού ο συμπατριώτης του ανέβασε πυρετό και τέθηκε νοκ άουτ.

Ακόμη ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής καλείται να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος, λίγες ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. Ο Ρούμπεν Πάρντο ανέβασε πυρετό και τέθηκε αυτομάτων νοκ άουτ από την αποψινή αναμέτρηση και φυσικά εκτός αποστολής. Τη θέση του στην αποστολή θα πάρει ο Μάνου Γκαρθία που κλήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του Άρη και μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα και να είναι αυτός στην τελική 20άδα του αγώνα.

Το Περιστέρι πάει για την πρόκριση και ο Άρης για την καθιέρωση στην «εξάδα»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

11:10 - 10.01.2024

Το Περιστέρι πάει για την πρόκριση και ο Άρης για την καθιέρωση στην «εξάδα»

Μετά τη νίκη του στην Λιθουανία, το Περιστέρι φιλοξενεί την Ρίτας Βίλνιους (10/1, 19:30) και με νίκη παίρνει ταυτόχρονα και την πρόκριση στους «16» τους Basketball Champions League, ενώ ο Άρης στην Ρουμανία αντιμετωπίζει την Κλουζ (10/1, 19:00) για την 14η αγωνιστική του EuroCup.

Όσο για τον Πάρντο απομονώθηκε υπό το φόβο διασποράς αφού κυκλοφορεί ένα ευρύ φάσμα ιώσεων. Όσον φορά το αγωνιστικό σκέλος, η απουσία του Ισπανού δεν επηρεάζει άμεσα τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, αφού ούτως ή άλλως ο Πάρντο δεν θα βρισκόταν στο αρχικό σχήμα.