Αρης: Με Άλκμααρ και Μπρέντα τα πρώτα φιλικά στην Ολλανδία
i

©intime

Αρης: Με Άλκμααρ και Μπρέντα τα πρώτα φιλικά στην Ολλανδία

Αλέξης Σαββόπουλος 16:20 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 02.07.2024

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των δυο εκ των τριών φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα του Άκη Μάντζιου κατά το διάστημα της παραμονής της στην Ολλανδία.

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες των δύο πρώτων φιλικών αγώνων του Άρη στη διάρκεια του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας, που θα γίνει στην Ολλανδία (21-31 Ιουλίου) και πιο συγκεκριμένα σε ένα αθλητικό κέντρο στα περίχωρα του Ρότερνταμ. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα αντιμετωπίσει στις 24 Ιουλίου την AZ Alkmaar (19:30 ώρα Ελλάδας) και στις 30 του μήνα την NAC Breda (20:30 ώρα Ελλάδας). Μένει να οριστικοποιηθεί και ο αντίπαλος για ένα ακόμη τρίτο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί ενδιάμεσα των δυο αυτών αγώνων και πριν την επιστροφή στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις τρεις εβδομάδες ως την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, το πλάνο είναι ο Αρης να δώσει και ακόμη τρία φιλικά παιχνίδια επί ελληνικού εδάφους. Η αποστολή του Άρη θα κάνει τις πρώτες προπονήσεις προσαρμογής στο Νέο Ρύσιο και την Κυριακή (7/7) θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.