Παρουσία Καρυπίδη η τελευταία προπόνηση του Άρη πριν τον Ολυμπιακό

Θόδωρος Καρυπίδης

i

Καρυπίδης/©Intime

Παρουσία Καρυπίδη η τελευταία προπόνηση του Άρη πριν τον Ολυμπιακό

Αλέξης Σαββόπουλος 13:51 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 19.09.2024

Απο αύριο στη Θεσσαλονίκη ο ισχυρός άνδρας του Αρη. Θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές πριν απο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι του Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Ολυμπιακό που τυγχάνει μάλιστα να είναι και το παρθενικό φέτος με κόσμο, φέρνει απο αύριο στη Θεσσαλονίκη και τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναμένεται αύριο να βρεθεί στην τελευταία προπόνηση του Άρη πριν από το σημαντικό παιχνίδι, να την παρακολουθήσει από κοντά αλλά… όχι μόνο.

Ο σκοπός της παρουσίας του έχει να κάνει και με την πρόθεσή του να μιλήσει στους παίκτες, ενόψει των δυο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Στην ομιλία του ο επικεφαλής των κιτρινόμαυρων θα ζητήσει από τους παίκτες μεγαλύτερη προσπάθεια από δω και πέρα, γιατί στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ χάθηκαν σημαντικοί βαθμοί και παράλληλα η εικόνα της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Ο στόχος είναι να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο αγώνα και αυτό είναι που αναμένεται να τονίσει στους ποδοσφαριστές ο Καρυπίδης που θέλει παράλληλα να υποδεχθεί και το τελευταίο αλλά σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, τον Ρόμπιν Κουάισον που έρχεται επίσης αύριο στη Θεσσαλονίκη.