Αρης: Με Μάγιο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ούγκο Μάγιο

i

©Intime

Αρης: Με Μάγιο κόντρα στον Ολυμπιακό

Αλέξης Σαββόπουλος 15:36 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 19.09.2024

Ο Ισπανός τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Να και μια καλή είδηση για τον προπονητή του Αρη εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ούγκο Μάγιο κατάφερε να βγάλει σήμερα όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να τεθεί στη διάθεση του Ακη Μάντζιου για τον σαββατιάτικο αγώνα. Εφόσον ο Ισπανός προπονηθεί και αύριο κανονικά, τότε όχι μόνο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αλλά δεν αποκλείεται να είναι και στην ενδεκάδα, αντί του Μοντόγια στο δεξί άκρο.

Κουάισον: Ένα πολυεργαλείο με τη σουηδική εγγύηση ποιότητας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 18.09.2024

Κουάισον: Ένα πολυεργαλείο με τη σουηδική εγγύηση ποιότητας

Το lifestory του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, Ρόμπιν Κουάισον. Η πρώτη αγάπη (ΑΙΚ), το αδιάφορο πέρασμα από την Παλέρμο, η ποδοσφαιρική ωρίμανση στη Μάιντς και το άκομψο τέλος στην Αλ Ετιφάκ.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά για τη σημερινή προπόνηση η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/09, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής), στην οποία συμμετείχε ο Ούγκο Μάγιο (ο Φαμπιάνο Λέισμαν έκανε θεραπεία).