Αρης: Με Σίστο, Σιφουέντες και Ντιαντί η ενδεκάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό
i

©intime

Αρης: Με Σίστο, Σιφουέντες και Ντιαντί η ενδεκάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό

Αλέξης Σαββόπουλος 18:56 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 24.08.2024

Οι επιλογές του Άκη Μάντζιο για το βασικό σχήμα του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Τρία νέα πρόσωπα έχει ενδεκάδα του Αρη για τον δεύτερο σερί εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο Μάντζιος ξεκινάει βασικούς τους Σιφουέντες και Ντιαντί που είχαν μπει αλλαγή στο Περιστέρι ενώ ντεμπούτο κάνει ο Σίστο.

Η σύνθεσης της τετράδας στην άμυνα με τερματοφύλακα τον Κουέστα παραμένει ίδια και απαράλλακτη, όπως και στην πρεμιέρα. Μάγιο και Φρίντεκ είναι στα δυο άκρα της άμυνας, με Μπράμπετς και Βέλεθ στους στόπερ. Το ένα καινούργιο είναι στη μεσαία γραμμή. Ο προπονητής του Άρη, επιλέγει να τοποθετήσει δίπλα στον Μόντσου τον Χοσέ Σιφουέντες που θα παίξει για πρώτη φορά βασικός. Ο Μάνου Γκαρθία παραμένει επίσης λίγο πιο μπροστά.

ΠΑΕ Άρης: «Προστατεύουμε την ομάδα για να μην κλείσει ποτέ  ξανά το Βικελίδης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:32 - 23.08.2024

ΠΑΕ Άρης: «Προστατεύουμε την ομάδα για να μην κλείσει ποτέ ξανά το Βικελίδης»

Τι αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Παίρνει μαζί της στις Σέρρες υπεύθυνο ασφαλείας που θα συνοδεύεται από δικηγόρο αλλά και εταιρεία σεκιούριτι.

Δυο ακόμη νέα πρόσωπα έχουμε και στους τρεις της επίθεσης. Ο Πιονέ Σίστο κάνει το ντεμπούτο του με η φανέλα του Άρη, στα αριστερά της επίθεσης με τον Ντιαντί δεξιά και τον Μορόν στην κορυφή.