Άρης: Με Σουλεϊμάνοφ αλλά όχι Φαμπιάνο στην Τούμπα

Άρης: Με Σουλεϊμάνοφ αλλά όχι Φαμπιάνο στην Τούμπα

Αλέξης Σαββόπουλος 14:46 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 26.09.2024

Ο Ρώσος συμμετείχε κανονικά στην πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μάντζιου εν όψει ΠΑΟΚ. Αρνητικό απο Φαμπιάνο.

Με μια ευχάριστη είδηση ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ προπονήθηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γονατο που του στέρησαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά την τιμωρία του στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό. Βέβαια ο Ρώσος εξτρέμ, δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό αλλά είναι πιθανό ο Μάντζιος να τον συμπεριλάβει στην αποστολή ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα ο Φαμπιάνο Λέισμαν ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και φαίνεται ότι δεν προλαβαίνει το ντέρμπι της Τούμπας. Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν σήμερα σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ). Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου ο Μάντζιος λογικά θα δοκιμάσει κάποια από αυτά που έχει στο μυαλό ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (29/09, 20:30).