Άρης: Με τον νεαρό Αγοραστό η αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ
i

©arisfc

Άρης: Με τον νεαρό Αγοραστό η αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 15:15 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 14.08.2024

Εκτός παραμένουν για δεύτερο σερί παιχνίδι Μενέντες και Ρουπ, ενώ συμπεριλήφθηκαν κανονικά Ρόουζ και Φετφατζίδης.

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (10/01), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson». Ο προπονητής του Άρη συμπεριέλαβε στην αποστολή της αυριανής αναμέτρησης τον 18χρονο επιθετικό Γιώργο Αγοραστό που μόλις χθες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ως ο δεύτερος γηγενής κάτω των 20 ετών που επιβάλλεται να έχουν στα ματς κυπέλλου, οι ομάδες (ο δεύτερος είναι ο Παναγίδης). Κανονικά βρίσκονται στην αποστολή και οι Ρόουζ, Φετφατζίδης, ενώ παραμένουν εκτός Μενέντες και Ρουπ, όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Durasek, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Manu Garcia, Rupp, Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής.